≡ Menu

Нови автомобили под наем

Една от първите фирми за автомобили под наем в България започва подновяване на своите автомобили в съответствие с новите изисквания на редовните си клиенти и гости пристигащи от летище Бургас, летище Варна и Слънчев бряг. Известен факт за почитателите на автомобили под наем е, че няма най-модерни автомобили, а удобство като подходящи или удобни за клиентите. В списъка са включени известните марки от Европейските и световните авто салони като Форд, Опел, Хонда и Тойота.

Сред феновете на малките класове автомобили ще преобладават Форд Фиеста и Опел Корса, а в средните класове ще има избор от Тойота Версо, Рав и Приус. Подбраните класове автомобили се оказват най-търсените коли под наем в България. В списъка на автосалоните тези модели са били на първите места на автомобилните изложения и осигуряват на водачите надеждно пътуване и комфортни условия. В списанията на авто мото свят посочените модели имат най-висока оценка както и най-използвани в света като автомобили под наем със собствен водач. Новите модели от тези серии имат висока степен за защита и надежден пробег от 800 километра.

Автономноста и добрите качествени показатели са доказани на всички тестове от световните авто салони. По отношение на външният им вид и екстрите които притежават им дават значителни предимства пред останалите марки или подобни класове. Системите им за управление и защита на преден план са поставени високо технологичните изисквания за Евро 5. Двигателите имат няколко степени на защита, а ходовата част притежава всички необходими защитни елементи свързани с екстремните условия през различните годишни сезони. Визуалното оформление пред шофьора е изчистено от излишни светлинни предупреждения, като са оставени само основните параметри, които евентуално водят до аварии или злополуки.

Озвучаването на купето е съобразено с надеждна връзка с мобилните телефони използвани по време на път. Управлението на аудио техниката на волана е просто глезотия за всеки клиент решен да си вземе кола под наем по време на пътуването си в България или планираната почивка със семейството си. Техническото обслужване на автомобилите ще се осъществява във специални сервизи и добре обучени техници. Туристическата фирма ни още от началото на своят бизнес е поставила на преден план гарантирано качество на обслужването и строго контролирана обратна връзка със своите клиенти.

Електрическите системи и алармите за защита от кражба, които обикновено създават големи главоболия са свързани с глобална система за наблюдение в централните офиси на компанията. Във всеки офис на фирма ни на летище Бургас, летище Варна или в Слънчев бряг обучен екип от представители обяснява подробно преди всяко наемане на автомобил неговите особености и характеристики. През 15 годишната си история фирмата за автомобили под наем в България е доказала качеството и надеждното си обслужване спечелила многобройни редовни клиенти от Англия, Русия, Германия, Холандия и много други европейски страни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!