≡ Menu

Очарованието на пътуването – с кола или самолет?

Предстои ни пътуване и се изправяме пред логичния избор – с какво да се придвижим? Първоначално повечето от нас биха отговори – естествено, че със самолет ако имах финансовата възможност. Да, пътуването със самолет спестява време, удобно е и понякога дори не е толкова скъпо, имайки предвид нашумелите нискотарифни компании. Но в забързаното ежедневие не си даваме сметка колко по- чаровно и незабравимо би било едно пътуване с автомобил.

Да видим… Тръгваме когато ни харесва, спираме да снимаме където и когато си поискаме, да хапнем или да пием по кафенце и най-хубавото – любуваме се на красивата природа – нещо което напоследък все по-рядко правим, а и няма как да стане от 10 000 км височина. Но какво да направим ако автомобилът ни е на ремонт, или му предстои ремонт, нямаме зелена карта или просто му нямаме доверие за такова пътуване? Ето една идея: кола под наем ! Това е едно добро решение на проблема.

Свържете с нас или посетете нашият уеб сайт и ви обещаваме, че няма да имате грижи нито за документите, нито за техническото състояние на наетия автомобил, само сипвате гориво и “Hasta La Vista”…

Ако сте от хората, които много обичат да плануват своите пътувания препоръчваме Ви да направите предварителна резервация – по телефон или онлайн, което Ви дава по-голямо предимството при избора на кола под наем, а и още по-важно ви гарантира отстъпка от цената. Промоциите са разнообразни и се менят според сезона и заетостта на колите. Ако пък станете наш редовен клиент – намаленията са още по-атрактивни!

Наложи ли се да пътувате спешно, ние ще ви предложим услуга рент а кар отново ще сме на ваше разположение – независимо от времето, деня и часа. Нашите любезни служители ще ви информират за настоящите условия и промоции и заедно ще изберете най-подходящия и изгоден за вас rent a car.

Пробвайте и сами ще се уверите, че това е един добър избор на решение, когато се налага да пътувате – без значение по бизнес, туризъм или с друга цел.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!