≡ Menu

Пауър плейт – какви са мненията за този уред

Все повече от професионалните козметични студия имат уреда Пауър плейт. Мненията на клиентите използвали уреда са изключително положителни, защото те реално постигат своя желан ефект с измерими резултати и много по-малко усилия и време.

Пауър плейт е разработен да подпомага цялостното здраве на човека. С редовни тренировки вие ще можете да укрепите мускулатурата си, да увеличите силата си, да премахнете излишните килограми, да подобрите стойката и равновесието си и още куп други положителни ефекта включително и подмладяващ ефект върху организма.

Мненията за Палър плейт са толкова положителни, защото освен, че извайва фигурата ви и премахва целулита, той е способен да подобри изцяло качеството ви на живот. Връща подвижността на хора страдащи от болести, които засягат мускулатурата и ставите или такива претърпели инцидент и дълго време са били обездвижени.

Уредът е подходящ за всяка възраст и не може да се сравни с никой друг познат до момента. При него е заложена революционна технология, която е резултат на дългогодишни проучвания и изследвания. Платформата на Пауър плейт излъчва контролирани вибрации към тялото. Тяхната цел е да стимулира по естествен начин мускулния му рефлекс.

Вибрациите са насочени в 3 посоки – напред и назад, нагоре и надолу и наляво и надясно. По този начин тялото се натоварва много повече от тренировка с който и да друг уред. Мускулните съкращения, които се предизвикват за една минута са от порядъка на 25 – 50. Благодарение на тренировката с уреда вие ще натоварите едновременно 97% от мускулите в тялото си.

Положителните мнения за Пауър плейт се подсилват още повече заради времетраенето на самата тренировка. Вече няма да ви се налага да стоите часове във фитнеса, за да свалите излишните килограми и да постигнете мечтаната фигура. Необходими са ви между 15 и 30 минути и то 2 или най-много 3 пъти в седмица.

Самите упражнения са напълно безопасни и безболезнени и никак не са трудни. Просто тайната се крие в платформата на Пауър Плейт и хармоничните вибрации, които изпраща до тялото. Тренировките се провеждат под контрола на сертифицирани инструктори. Уредът може да намерите в Космо Медикал, от където можете да получите допълнителни мнения за Пауър плейт от множеството доволни клиенти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!