≡ Menu

Подходящият подарък за всеки празник

Всеки път като пазарувам, просто се разхождам из града или сърфирам в Интернет, си набелязвам купища неща, които са подходящи подаръци за любимите ми хора. Но наближи ли датата, това сякаш се изпарява, както от магазините така и от съзнанието ми. Идеи няма, времето тече, а аз искам да съм оригинална и в същото време подаръкът да е функционален и да зарадва наистина човека, на когото го подарявам. По законите на Мърфи точно когато ти трябва подарък за конкретен човек не можеш да се сетиш за нищо. На деня след празника може да ти хрумне най-гениалната идея, но тогава вече е късно.

Наскоро открих решението! Ровейки се из Интернет пространството в търсене на подходящ подарък, попаднах на един уеб сайт за екскурзии и почивки по празниците. Мисля, че попаднах на него, защото търсех подарък за близък човек за голям християнски празник. Там намерих уникална оферта за почивка в Гърция. Естествено подаръкът беше от части и за мен, понеже почивката беше за двама, а аз я подарих на приятеля ми. Беше невероятно изживяване. Тогава бяха официални празници и си имахме почивни дни и не се наложи да вземаме допълнителна отпуска от работа. И най-много ме изненада факта, че почивката беше на изключително добра цена, предвид празниците.

От тогава, подарявам екскурзии и почивки на всичките си приятелки, роднини и така нататък. В този сайт офертите не са само за официалните празници. Има много хубави предложения за почивки и екскурзии през цялата година. Това е невероятно, понеже мога да подарявам почивки и за лични празници на мои приятели като рождени дни, именни дни, годишнини и други.

Екскурзиите, предлагани в този сайт са до различни дестинации както в България така и в чужбина и смятам, че може да угодите на всеки приятел в зависимост от предпочитанията му и вашите финансови възможности.

А най-сладко е, когато приемем, че всеки ден е празник и си подаряваме почивка, сами на себе си без повод.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!