≡ Menu

Почивните дни с групово пазаруване

По време на вашата отпуска, вместо да си седите в къщи пред телевизора и да чоплите семки, по- добре си организирайте почивки в планината, предоставени от групово пазаруване. А защо пък да не видите залеза на брега на морето, с почивки на море. И двата варианта са по- добри, от този да дишате прашния въздух у вас. А една такава разходка няма да ви навреди изобщо, а ще направи ежедневието ви малко по- розово. Сигурно и вие ще се съгласите с мен.

Децата ще подскачат от радост, че отиват на почивки и ще разказват на другарчетата си колко добре са си прекарали. Чичо Гугъл ще ви бъде верен помощник при избора ви на почивки. Няма начин да не ви отвори на първа страница сайт за групово пазаруване и да не ви подтикне да си грабнете някоя готина почивка. Аз, честно казано, направих точно така и останах приятно изненадана.

Исках да зарадвам моя мъж и купих две почивки, едната на малкото планинско курортче Цигов Чарк, а другата на море в Поморие. И двамата останахме много доволни от чудноватите условия, които ни се предложиха. На Цигов Чарк, намерихме едно спокойствие и се разтоварихме от навалицата и шума в големия град. Миризмата на иглолистна растителност, пречисти белите ни дробове и ни зареди с жизнени сили. Новото строителство, което с пълни сили измества горите, все още не беше в състояние да ни провали почивката. Макар че, ако след 5-6 години отново отидем на почивки там, на сто процента ще установим, че курортът значително се е разраснал.

Ние много обичаме почивки на море и всяка година стягаме багажа за родното Черноморие. Предимно ходим на Поморие или Равда. Денем сме на плажа като аз се опитвам да се сдобия със златист загар, а моят съпруг се крие на сянка под чадъра или си пие бирата в близкото капанче. Вечерта се вихрим в някоя кръчма с жива музика.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!