≡ Menu

Рециклиране на стари и неизползваеми коли

Ако не разполагате със средства за ремонт, нито свободно пространство, където да съхранявате неизползваемата си кола, можете да се освободите от нея, като я дадете на компания, изкупуваща коли за скрап.

Ако последвате тази препоръка, ще се сдобиете с добра сума пари за старата си кола. За да не умувате дълго коя компания да изберете, посетете ни. Там има посочени телефони за контакт, за да се информирате относно приетия ред при даването на кола за скрап. Освен това, в сайта ще получите отговори на много въпроси, които ви интересуват.

Това, което е необходимо от вас, е да направите копие на големия талон на автомобила си. Не е нужно да мислите как ще го транспортирате, защото това задължение не е ваше. Когато ни позвъните и ни кажете даден адрес, ние максимално бързо ще дойдем и ще отведем колата ви. Можете да поканите съседите си на вечеря, за да се реванширате за възможните неудобства, които им е създала старата ви кола. Когато получите договорената сума от компанията за скрап, заделете средства оттам, за да организирате една прекрасна вечер.

Навярно се интересувате каква ще е съдбата на вашия стар автомобил. Работниците от фирмата за изкупуване на автомобили, които го откарат, ще го обработят за разтопяване. Това се извършва, като от колата се премахнат почти всички части — стъклата, фаровете, гумите, акумулатора, резервоарът, течностите, кожата, платът и т.н. След това колата се закарва на обособения за преработка терен, където се реже на парчета, пресова се и отива в предназначеното за разтопяване съоръжение.

Резултатът от тази процедура в запазване на природата и съдействие за достигане на баланс в околната среда. Хубаво би било, ако се решите и предадете старата си кола за скрап. Това е едно разумно решение, което ще ви освободи дадено пространство, ще ви донесе хубава сума пари и ще подпомогне борбата със замърсяването на природата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!