≡ Menu

Стилът, цветът и размерът на дрехите – гаранция за успех

Всяка жена става красива, ако съумее правилно да подбере своите дрехи и аксесоари. Удачно подбраният стил и цвят, кройка и размер на тоалетите, кара мъжете да се обръщат. И тогава вече е важна цялостната и неотразима визия, а не само очите, устните, носа, краката и други части на тялото.

Първа крачка към успеха

Това е правилният подбор на стила. Той винаги трябва да бъде съобразен с начина на живот, а не с настроението. Различните ситуации изискват различни тоалети. Образите в офиса, в ежедневието, през уикендите, при официални случаи са съвсем различни. Многообразието от модни тенденции помага на всяка дама да постигне точния стил съобразно възрастта, фигурата и начина си на живот. Според собствените си предпочитания и ситуацията, може да изберете класически делови, романтичен, спортен или екстравагантен стил.

Втора крачка към успеха

Следващата стъпка е правилно подбраният цвят на дрехите, съобразен със собствената цветова гама и конкретната ситуация. Това касае не само дрехите, но и аксесоарите, цвета на косата, на грима, на маникюра. Добре е да знаете, че белият цвят е винаги печеливш. Сивият подчертава и акцентира останалите тонове. Различните цветови комбинации, във всичките им нюанси, трябва да се съчетават.

Завършващ щрих

Няма идеална фигура. Има жени, които идеално маскират своите недостатъци, което си е истинско изкуство. Може да сте подбрали идеалния за вас стил или цвят, но ако не улучите размера, може да изглеждате смешно и нелепо. За целта не се придържайте сляпо към лъскавите списания. Търсете онова, което ви стои чудесно, като се съобразявате с модния полъх. Не забравяйте, че свободно падащите дрехи символизират елегантност, аристократизъм и прикриват недостатъците на тялото. Избавете се от лошите мисли. Тогава блясъкът на очите ще отклони вниманието от пропуските във визията, ако все пак ги има. И накрая – не забравяйте прическата, аксесоарите, грима и маникюра. Подберете ги така, че да подчертаете очарованието на цялостното си излъчване, да бъдат наистина завършващи щрихи към стилния ви образ.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!