≡ Menu

Този уред може да победи болката!

Човешкото тяло е съвършена машина – за жалост уязвима и често блокирана от банални болки. Спасяваме се от болката с медикаменти – но от това, както е известно, страдат черният дроб, бъбреците, сърцето. Честно казано – страда и джобът! И след време болката отново се завръща…

Утешително е, че има и други начини да се справим с болката! Уреда е един от тях: той вече има много привърженици, потвърдили рекламния анонс – устройството блокира болката за три минути.

Дори да не вярваме, ако сме притиснати в ъгъла от дискомфорта на болката – непременно бихме се изкушили да опитаме!

Как действа uреда? Високотехнологичният уред по същество е модерен вибромасажор, който стимулира кръвообращението в проблемните точки чрез множество електрически микроимпулси. Подобни процедури ни прилагат, когато ходим на физиотерапия в поликлиниката. Нашият уред обаче е портативен; може да се пренася и да се използва в различни извънболнични условия. Лесно се манипулира, безопасен е, ликвидира необходимостта от прием на хапчета. Апаратчето е наричано още “микрокомпютър за премахване на болката”. Работи при 6 степени на интензивност. Специалистите признават, че устройството в по-елементарен вариант от години се използва във военната и спортната медицина.

Кои болки се поддават на въздействие от уреда?

На първо място – досадните човъркащи, щракащи, пулсиращи болки във врата и раменете, тазобедренните и колянните стави, китките и гърба, кръста, глезените. Т.е. – на практика всяка болка в която и да е точка от скелета ни. Процедурите облекчават страдащия седалищен нерв, лумбаго, дискова херния и ревматоиден артрит. Помагат при болки след раждане, менструални болки, мускулна умора.

Вибромасажорът, разбира се, е стока, която си търси пазара. Но едва ли е нужно да се припомня, че тази стока има качествата да помага реално при много видове болки и в широк възрастов диапазон. Да помислим само за т.н. “тенис-лакът” при активно спортуващи, или за ревматоидния артрит на хората от третата възраст. Универсалната апаратура може да се настрои за конкретна възраст и интензивност и да работи по-ефективно и от най-съвършеното хапче!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!