≡ Menu

Треската при избор на бижута преди абитуриентската

Абитуренският бал, е едно от най-големите и незабравими събития в живота на всяко момиче. Това, е може би най-дългоочаквания ден от почти всяка подрастваща девойка в най-хубавите си години. Еуфорията преди абитуренската нощ, е толкова голяма, че на някои момичета им, е нужно изключително много време, за да преценят коя рокля ще им отива най-много и с нея ще приковат вниманието на околните върху себе си. За целта, трябва да се избере най-красивата рокля, прическа, бижу, обувки и аксесоари, които да придадат завършен вид на тоалета. Някои момичета, обаче подценяват ролята на бижуто в цялата композиция и не му отдават чак толкова голямо внимание, но по този начин допускат много голяма грешка. Именно бижуто, е аксесоара, който може да привлече най-много вниманието на околните върху себе си. Едва ли някой няма да забележи, ако се появите със златно колие, с огромен скъпоценен камък. Бъдете сигурни, че дори да облечете семпла или неподходяща рокля, красивото бижу ще прикове цялото внимание върху себе си и лошия избор на тоалет ще остане напълно незабелязан.

Ако не разполагате с голям бюджет, най-добре изберете бижу, инкрустирано с камъни Сваровски за вашите абитуриенти. Камъните Сваровски са перфектна имитация на диаманти и на външен вид разликата между тях, е минимална и незабележима с просто око. Най-добрият избор на бижу, е колието. То няма как да остане незабележимо. Допълнителен ефект ще постигнете, ако то бъде инкрустирано с камъни Сваровски, които ще допринесат още по-луксозен и изтънчен вид на бижуто. Все пак не прекалявайте и изберете бижу, което най-добре ще Ви пасне на останалата част от тоалета. Не е задължително бижуто да бъде супер голямо или масивно, за да направи желаното впечатление.

Ако успеете да откриете перфектната комбинация между бижу, рокля, прическа и обувки, това означава, че сте си свършили добре работата и единственото, което Ви остава, е напълно да се насладите на дългоочакваната нощ и да си създадете незабравими спомени от нея. Да не се притеснявате за толкова тривиални неща за които след месец ще сте забравили. За да можете да се концентрирате добре в нощта на бала си отделете предварително само малко от времето си, защото само толкова ще ви е нужно за да прегледате целият каталог за бижута.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!