≡ Menu

Флаар подписа с Астън Вила

Бранителят на холандския гранд Фейнорд Рон Флаар премина на „Вила Парк” за период от три години, след като двата клуба приключиха успешно преговорите за подписа на младия талант.

От доста време Вила се опитват да привлекат 26-годишният бранител на холандците и дори в един опреден период от време изглеждаше сякаш сделката ще се провали.

В края на изминалата седмица от лондонския гранд заявиха, че преминаването на Флаар на острова е само въпрос на приемане на личните условия на играча и преминаване успешно на медицинските тестове.

Централният бранител на холандския национален отбор, който взе участие в приключилото преди броени дни Евро 2012, се смята, че е струвал на Вила три милиона лири.

Бранителят, който е четвъртото попълнение в състава на Пол Ламбърт, се надява да се сработи бързо с новия си тим и да направи добро представяне през новия сезон. Повечето футболни залагания за Висшата лига отреждат място в горната половина на таблицата за тима на Стилян Петров.

Той разкри на официалния сайт на Астън Вила:

„Искам да следвам стъпките на играчи като Пол Макграт, Олоф Мелберг и Мартин Ларсен, разбира се всички те са били страхотни играчи в този клуб.”

„Аз гледам не само тях, но и себе си, защото искам да дам най-доброто, на което съм способен за тима. Аз обаче не мога да постигна нищо сам, за това ще имам нужда от подкрепата на останалите играчи от отбора, както и на феновете, които също са много важни.”

Очаквайте още футболни новини, трансфери, тенис резултати за двамата ни най-добри тенисисти Григор Димитров и Цветана Пиронкова.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!