≡ Menu

Акне – един добър начин да поддържаме сияйна кожа!

Случвало ли ви се е внезапно да видите на лицето си пъпка, петно или обрив – едно неприятно явление, което е в състояние да ви откаже от среща с приятели или интересна разходка?

Има начин да се реши подобен проблем. Възможно е да се извърши бърза корекция и кожата да стане отново сияйна, гладка. Това се прави умно и безопасно – без моментният ефект да е за сметка на последващи проблеми. Продуктът за акне е резултат на задълбочени изследвания, изпитан и с доказан положителен ефект.

Ако имате проблем от споменатите по-горе, с продукта за акне нещата идват на мястото си в три стъпки.

Първо – неприятното място на лицето се обработва със специален гел-пластир. Става дума за гъвкави лепенки, които се поставят нощем и упражняват продължително възстановяващия си и почистващ ефект. Лепенките съдържат натурални екстракти, които допринасят за оздравяване на проблемната точка. Една от съставките на гела е многоплодов екстракт, който успокоява и подхранва възпаления участък. Прибавеното масло от чаено дърво блокира наличната болестотворна микрофлора и стопира болестния процес. Регенерацията става по-пълноценна чрез наличния витамин Е.

Вторият момент в справянето с проблема е полагането на стикерче за “маскиране” на пъпки, петна и зачервявания. Освен че прикрива тези дефекти, стикерът помага на кожата да възстанови здравия си вид и еластичност, тъй като е обработен със специална композиция. Прикриването на временния дефект е успешно със стикерите за акне, защото са достатъчно дискретни и фини.

Третият момент гарантира чиста и сияйна кожа чрез попивателни кърпички от ленен материал. Фините късове тъкан успешно спасяват от омазняване на кожата и спестяват досадните поправки на грима. Тази процедура се изпълнява лесно и не изисква специални условия.

Тройният ефект от комплекта за акне е доказан. Предимствата са ясни – разчита се на проверени продукти, осигурени са компоненти за комплексно въздействие върху участъци от проблемната кожа и туширане на негативната визия. Ползването на компонентите е с оздравителен ефект, който гарантирано се постига бързо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!