≡ Menu

Има ли смисъл да носим титанова гривна?

Жени и мъже, които от години са на хапчета заради високото си артериално налягане, горещо препоръчват титановата магнитна гривна. Според потребители това е средството, което им е помогнало да балансират кръвното си налягане, да се спасят от тревожното главоболие и световъртежите. Чувствам се нов човек! – това е обобщението за опита, който тези хора са придобили.

Титановата гривна е образец на сътрудничеството между новите технологии и медицината. Магнитната гривна, изработена от титан в стила на най-добрите бижутерийни образци, влияе положително върху работата на сърдечно-съдовата система. Кръвообращението се нормализира, подобряват се общото здравословно състояние, тонусът и работоспособността.

Здравословният ефект се основава на локалното магнитно поле, което лековитото бижу създава. Доказано е от практиката, че титановата магнитна гривна балансира дискомфорта – физиологичен и емоционален – причинен от смущенията в дни на магнитни бури. Също така гривната противодейства и защитава от негативни енергийни влияния.

В медицински план въздействието на титановата гривна се изразява в подобряване на кръвообращението. Разбиват се конгломератите от еритроцити и тромбоцити, като се предотвратява образуването на тромби. Оптимизира се пропускливостта на клетъчните мембрани и еластичността на кръвоносните съдове.

В какви случаи помага титановата гривна? Освен трайното балансиране на кръвното налягане – при главоболие от всякакъв вид, шум в ушите и безсъние. Гривната е приложима също при неврити и нарушения в кръвообращението. Балансирайки кръвното налягане, гривната съдейства за предотвратяване на инсулти и инфаркти.

Не бива да се преувеличават качествата на гривната: тя не ликвидира здравословния проблем окончателно, но е в състояние да го облекчи и да създаде условия за контролирането му. Може да се носи непрекъснато, без да предизвика алергични реакции.

Носенето на гривна от точно определени материали е познато и в някои народни лечебни практики. Добре изчисленият състав и сила на въздействие правят титановата гривна продукт с отлично влияние, съчетано с приятен дизайн.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!