≡ Menu

Алуминиева и пвц дограма

Дограма на добра цена

Една от най-важните и всъщност първоначални стъпки при закупуването и монтирането на дограми е да определите каква ще бъде най-подходящата дограма за вас, която да не натоварва вашия бюджет. Вие естествено можете да изберете монтиране и на дървена дограма, която е далеч по-скъпа от останалите два модела-алуминиева и пвц дограма, но това трябва да бъде, разбира се съобразено с вашите финансови възможности към дадения момент. Най-важното нещо при избиране и закупуване като цяло на дограми е качеството, както и цената. Избирайки качествена дограма, вие ще си осигурите неминуемо ефективност, надеждност и сигурност години напред.

Огромен брой хора не правят особено голяма разлика между двете понятие стъклопакет и дограма.

Какво представлява стъклопакета и самата дограма?

Стъклопакет и дограма като понятие са много различни и е необходимо да се не се слага знак за равенство между двете от клиентите. Като цяло, самата дограма заема много малка част от площта на прозореца, която е всъщност около 10-20 %, за разлика от самото стъкло, което заема останалата част. По отношение на избор за стъклопакет, трябва да сте наясно, че е препоръчително винаги да избирате стъклопакет с нискоемисийнно стъкло. Това е наистина необходимо, но за съжаление често пренебрегвано от клиентите. Правейки този избор, вие си осигурявате топлоизолационност, която е почти два пъти по-висока от тази на обикновения стъклопакет. В случай, че попаднете на дограма от лошо качество, вие няма как да поискате тя да бъде ремонтирана,, единственото решение е смяна на дограмата с напълно нова заради невъзможността да бъде подменена или ремонтирана. Точно поради тази причина трябва да изисквате гаранция за качество от производителя, за да си избегнете бъдещи главоболия и разходи.

Как се определя цената на дограмата?

Цената на дограмата най-общо се определя от няколко компонента като обкови, различни механизми за отваряне, производител, цвят на профил, допълнителни услуги и така нататък.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!