≡ Menu

Обзавеждане на баня

Един ден ми омръзна да гледам мизерната си баня и реших да я обновя напълно. Започнах да пестя пари и след като събрах определена сума, отидох в най-близкия магазин, който се занимаваше с търговия на мебели за баня, продукти за баня, но те също така предлагаха и обзавеждане.

След дълго чудене, което траеше няколко седмици, най-накрая успях да реша кои мебели за баня да избера и как да направя своето обзавеждане за баня. Много ми помогна виртуалната проекция на банята, която специалистите от въпросната фирма ми направиха напълно безплатно.

Те ми „нарисуваха“ няколко варианта, над които умувах известно време, но в крайна сметка избрах един.

На кой виртуален проект за обзавеждане на баня се спрях и защо?

Решението наистина беше много, много трудно, защото отделих над 3 000 лева за моята баня, а не съм заможен човек, който може да си позволи да сменя обзавеждането на своята баня веднъж на няколко месеца. Тази баня ще се ползва с години.

Избрах дизайн с неутрални цветове – сиво. Истината е, че много се колебах дали да купя банята с топли цветове, но в крайна сметка се отказах. Предпочитам минималистичен дизайн и точно такъв избрах – минимален брой елементи и един основен цвят в няколко нюанса.

Основните нюанси, на които се спрях при обзавеждането на моята баня бяха различни контрасти на сивото, синьото и зеленото. Отначало исках напълно зелена баня, но не ми хареса как изглежда на виртуалния проектор, макар че опитах няколко варианта.

Да се похваля – сложих и телевизор в банята – готин 32-инчов LED екран. Чудех се дали да купя 3D, но се отказах. Не, че нямах пари – просто не събрах смелост да смеся реалното и виртуалното точно в банята.

Сложих и готини огледала в цялата баня – може би звучи леко нарцистично, но това идеално пасна на моите виждания за обзавеждане на баня.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!