≡ Menu

Анти-ейдж козметика за лице Jean d’Arcel – кажете край на недостатъците

Ако имате торбички под очите си и суха кожа, не се отчайвате има решение на вашия проблем и то се казва козметика за лице Jean d’Arcel с анти-ейдж ефект, която ще се справи с вашите недостатъци. Много жени ги е страх процеса на стареене, защото кожата им губи своята еластичност, започват да се появяват бръчките и фините линии, които правят всяко красиво лице застаряващо. Вече има иновативни серии козметика за лице, благодарение на които можете да забавите процеса на стареене, на увисналите бузи, бръчки и петна.

  • Студени компреси, чаени торбички и очни кремове

Подпухналите очи и тъмните кръгове са един често срещан предвесник на старостта. Поставете напоените с вода чаени торбички и студени компреси на подпухналите очи, за да се намали подуването. Кофеинът в очните кремове също така ще успокояват уморени очи и ще стегне увисналата кожа под очите.

За тъмните кръгове под очите, попитайте Вашия лекар за лосион или крем, съдържащ хидрохинон за облекчаване на кожата. Добре е да използвате специална професионална анти-ейдж козметика за околоочния контур, вместо да използвате обикновен крем за лице.

  • Грижа за кожата с хиалуроновата киселина

С възрастта кожата произвежда по-малко количества хиалуронова киселина и колаген. В резултат на това се появяват бръчките и фините линии. Кремовете с хиалуронова киселина, обаче, качества подобни на гъба. Когато се прилагат локално, кожата може да побере до 1000 пъти своето тегло във вода. Хиалуроновата киселина добавя допълнително количество влага, не причинява алергии и не дразни чувствителната кожа. Дерматолозите използват хиалуронова киселина за лечение на бръчките по лицето, за намаляне на гънките на устните и премахване на белези.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!