≡ Menu

Безлихвен заем онлайн

Ако търсите най-изгодните условия на пазара за бързи заеми, то имаме едно предложение за вас, което няма как да не ви заинтригува и буквално да преобърне представите ви за кредитния сектор.

От фирмата са убедени, че освен печалбата, която получават кредитните компании те имат и важна социална функция на стабилизатор на обществото и трябва да поемат смело тази си роля предоставяйки изключително полезни финансови продукти за най-широк кръг от граждани. Компанията е сред топ новаторите в сектора за бързи заеми, като е сред първите, които значително понижиха своите лихви и ги приближиха изключително близко в сравнение с преди до тези на банковите организации.

С течение на времето от фирмата обърнаха внимание и на огромния потенциал на интернет пазара, където ежедневно влизат над милион българи. Така бе създадена и услугата бърз заем онлайн, от която можете да се възползвате на уеб сайта на фирмата. Само в рамките на 20 минути след като сте подали своята молба за бърз заем вие ще получите отговор, а ако имате желание отпуснатите пари на заем могат да бъдат преведени директно по вашата сметка и да са достъпни на метри от вас – в близкия банкомат.

Но дори това не бе достатъчно за амбициозния екип ни, които стой зад фирмата и те предложиха нещо революционно за пазара на бързи заеми у нас – безлихвен бърз заем. Да наистина безлихвен бърз заем, колкото и да не вярвате именно такова нещо предлагат от фирмата на своите нови и лоялни клиенти.

Ако се нуждаете от сума до 400 лева, за срок от 15 дни и не сте използвали услугите на компанията, то не се колебайте да вземете своя безлихвен бърз кредит, без скрити такси и условия – убедете се в качеството на услугите на фирмата. Дори да не успеете да погасите в срок взетия заем, то за 15-дневния гратисен период лихва няма да ви бъде начислявана, а тя ще започне да се натрупва едва след неговия край.

Ако пък сте използвали услугите на фирмата не се отчайвайте, защото всяка 8-ма ваша молба за пари на заем може да бъде без лихва, а дори няма да споменаваме за огромните отстъпки, които се правят на редовните клиенти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!