≡ Menu

Газови уредби за стари и нови коли

Употребата на втечнен газ от българските автомобилисти става все по-масова, като това се дължи на ценовата политика. Обикновено водачите на стари модели леки коли слагат газова уредба с идеята да спестят пари, тъй като другите горива излизат прекалено скъпо.

Основното притеснение от използването на автогаз за нови автомобили идва от падането на мощността, което стана пословично в последно време. Това наложи голяма част от фирмените сервизи занимаващи се с АГУ да предоставят съвременни решения и дългосрочни гаранции при инсталацията на бутилки за метан или пропан-бутан.

В течение на времето се появиха опции да инсталирате газова уредба и на нов автомобил. Сервизното обслужване, безпрецедентните мерки за сигурност и иновативните системи получиха широк обществен отзвук, който ни накара да предложим услугите на Energy GAS фирмата за продажба, монтаж и поддръжка на АГУ.

Особено внимание получиха съвременните газови инжекциони, които намаляват спада на мощността до абсолютен минимум, а в същото време гарантират икономичност, екологична ефективност и не на последно място добра цена за водачите на моторни превозни средства.

Преценете финансовите си възможности и изберете вида гориво за вашата лека кола. Разбира се, че преустройството от бензин на газ, ще даде някакъв минимален ефект на ел.мотора ви, но повярвайте той едва ли ще бъде пагубен за вас. Рисковете от детонация при новите газови бутилки са нищожни и дори специалистите твърдят, че бензиновите резервоари са по-опасни при евентуален удар.

Проверката на газовите уредби е задължителна, защото трябва да се установи влиянието им върху вашите превозни средства. Все пак, както всяка една съществуваща система и те могат да дадат ефекти, сред които падане на обороти, запушване на маркучи и други подобни.

Не се поддавайте на внушения свързани с автомобилни газови уредби, а потърсете мнението на специалистите от Energy GAS използвайте ни и за всички видове ремонти по вашето АГУ. Контактите ни ще намерите в официалния сайт на фирмата, желаем ви приятно пътуване!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!