≡ Menu

Знаете ли за ефектите на сребърната вода?

Сребърната вода е древен антисептик, използван от човечеството поколения наред. Стари справочници по лечебни техники препоръчват среброто като средство за овладяване на възпалителни процеси с различен причинител. Бактерицидното му действие е дори в основата на религиозни ритуали – в християнството потапянето на сребърния кръст в съд с вода я освещава, “оздравява”. Наръсването с такава вода е “поръчка” за здраве.

Точни изследвания сочат, че сребърната вода може да унищожи над 700 вида болестотворни микроорганизми, паразити, вируси, гъбички. В същото време здравословната микрофлора в организма остава незасегната. Днес е възможно сребърна вода да се добие в домашни условия – само с помощта на уреда за сребърната вода той e силен природен антисептик. Според учените сребърната вода е антисептик, 1750 пъти по-мощен от карболовата киселина. Ефектът се постига от сребърните йони, които обогатяват водата по уникален начин. Трябва да се знае, че среброто не е токсично; няма пределно допустими дози, чието превишаване вреди на човешкото здраве.

Антисептичният ефект на среброто е изключително важна възможност за решаването на въпроси, свързани с овладяването на епидемии и масови зарази. Световната здравна организация бие тревога с информацията, че една трета от човечеството е изложено на опасността от болести с хроничен характер – става дума за бактериални зарази, вирусни и гъбични инфекции. Сребърната вода е достъпно средство, с чиято помощ се провежда успешна широкомащабна профилактика. Тя съдейства за овладяването на зарази и ликвидирането на болестотворни огнища.

С уреда за сребърната вода, който обогатява водата със сребърни йони, е възможно да получим достъп до този съвършен продукт и в домашни условия. Уреда” е разработка на НАСА с вариант за гражданско приложение. Приспособлението, с което се работи елементарно, обработва протичащата през камерата му вода чрез сребърни електроди и я йонизира. Приемът на водата, обогатена със сребърни йони, стабилизира имунната система и активира защитните сили на организма. Преминаването на сребърната вода през стомашно-чревния тракт осигурява антисептична обработка с успокояване на перисталтиката и прочистване от болестотворни микроорганизми. При всеки вид възпалителни заболявания на дихателната и отделителната система, на стомашно-чревния тракт, сребърната вода постига оздравителен ефект, осигурявайки блокиране на болестотворните микроорганизми.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!