≡ Menu

Готов ли си за Керамоти почивки това лято?

Топлината на месец април вече заля българите и всеки един от тях обмисля къде би предпочела да прекара предстоящите великденски празници… Дали ще е на разходка из планината или на някой хубав плаж, зависи от самия него и нагласите му за почивки… Ако считате, че плажа, морето, вълните, лекият бриз и спокойствието са Вашият начин за приятно прекарване на отпуската, то тогава изберете почивка в Керамоти.

Керамоти Приказното градче до Егейско море е предпочитана дестинация, както от българи, така и от гърци заради прекрасната си локация (намира се в близост до Тасос и други гръцки исторически центрове), заради добрите условия за риболов през цялата година (рибата не спира да кълве, бъдете сигурни, че уловът ви Керамоти ще е голям) и заради неземното спокойствие, което цари навсякъде.

В Keramoti можете да се насладите на всички вкусотии, които Гърция предлага – от изкусно сготвени октоподи и сочни местни маслини, до вкусна боб чорба и уникални сладости. Естесвено, те вървят най-добре с някои от местните напитки като узо или метакса. Ако залагате и на местните бири, изберете тази с марка Mythos – най-пивка е.

Плажовете на Керамоти са едни от най-спокойните и безопасни в цяла Европа. Ето защо можете да заложите на семейна почивка и да учите децата да плуват в спокойните и кристално чисти води на Егейско море.

Без значение дали ще се отдадете през по-голямата част от времето си на излежаване на плажа, на риболов или на разходки из китните местности около Керамоти, със сигурност ще останете доволни! Можете да следите информация и коментари относно “перлата на Егейско море”, посредством Фейсбук страницата на Керамоти почивки. Ако се насладите на отдих там, можете да покажете фотографските си умения и да публикувате снимки на стената на Фейсбук страницата. Ако пък искате да препоръчате хотел или заведение в Керамоти, давайте, публикувайте Вашите препоръки! По този начин ще помогнете на всичките фенове на общността да направят престоя си в Keramoti максимално приятен и изключително ползотворен. И за финал – нека да си пожелаем винаги да бъде лято!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!