≡ Menu

Добре проектиран бизнес сайт – признаци

Целта на сайта бизнес е да бъде повече от дизайн, но също така да помогнат на посетителите да достигнат до сайта и да накара обикновените посетители да станат клиенти. Този тип дизайн е известен като “проект за конверсия” и ако един бизнес иска да успее онлайн трябва да включат тези някои елементи на тактика дизайн, оптимизация и конверсия.

Какво е добре проектиран бизнес сайт и какво трябва да включва, разберете с нас:

  1. Цялостна, организирана карта на сайта – не са ненужни страници. Картата на сайта също така ще позволи на ботове от търсачки да обходят всяка страница и като резултат, вашият сайт ще се издига на върха на класацията много по-бързо.
  2. Бизнес информация поставена на видно място на всяка страница. Хората не трябва да търсят начин да се свържат с вас. Стандартната се намира в долната част на страницата на всяка страница, която позволява бърза справка.
  3. Интуитивна навигация. Колкото по-бързо посетителите могат да намерят статия, продукт или връзка, която търсят на вашия сайт, толкова по-висок процент на реализации на сайта ще има.
  4. Responsive дизайн / Мобилна версия на сайта. Не пропускайте 55% от използването на интернет се провежда през таблети и мобилни устройства! Отзивчивият сайт показва оптимално размера на екрана, като се гарантира, че всички посетители виждат информативен и добре представени страници. Ако отзивчив дизайн е невъзможен поради някаква причина, мобилната версия на сайта ще трябва да го направи.
  5. Видима, завладяваща форма, призив за действие. Прилагане на големи и привличащи погледа разговори към действие или контактни форми, за да се гарантира на посетителите, че това води до желания за действие. Използвайте контрастен цвят и удебелен шрифт, за да гарантирате, че няма да останете незабелязани.
  6. Разработване на блог. Въпреки, че не е задължително, един добър блог е най-добре пригоден за бъдещето, формите на оптимизация на уеб сайтове, като се гарантира, че имат възможност да се класират за голямо разнообразие от фрази дълги опашки ключови думи. Блогът служи с допълнителна цел извеждане на вашата марка като приоритет за вашите потенциални клиенти.
  7. Професионална цветова схема – такава ще се извърви дълъг път, за да създаде своя представа за марка, визуалност, идентичност и онлайн свойства. Забележете, че когато посещавате уебсайт на известен бранд, сякаш сте влезе в един от магазините му.
  8. Ценно и различно съдържание. Едва ли ще искате да поздравете посетителите на сайта си само с една стена текст, така че не забравяйте да включвате изображения, видео, съдържание, каквото е необходимо на аудиторията ви. Уверете се, че изображенията и видеоклиповете, които използваме са с високо качество, за да подобрите продуктите и услугите на фирмата. Не претоварвайте сайта си с твърде много видеоклипове и снимки все пак, тъй като това ще забави времето за зареждане на вашия сайт и може да загуби клиенти. Разнообразното помага на местното seo за бонус точки! съдържание е важното, тъй като помага на зрителите да намерят информацията, която търсят и увеличават, чрез преобразуване.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!