≡ Menu

Дървени хоризонтални щори

Дървените хоризонтални щори са по-добрия и скъп вариант на обикновения хоризонтален модел. Те придават необикновената топла, уютна и красива атмосфера какво у дома, така и в работния ви офис. Те са луксозни, прецизно изработени и елегантни. Предпазват ви от слънцето през горещите дни и едновременно с това са прекрасна декорация към стаята ви.

От този модел щори се предлагат няколко разновидности: ламели с 25мм и 50мм ширина, корди и профили, които са комбинирани спрямо цвета на дървения материал, ретро или класически механизъм на движение. Обикновено, дървения корниз скрива горната греда, за още по-стилен външен вид. Дори да притежавате най-нестандартните прозорци, пак ще откриете дървени хоризонтални щори, защото те се изработват специално за всеки. Все пак, когато правим нещо, най-добре да е перфектно.

Този модел ще ви отведе в една вълшебна приказка, благодарение на естествения си вид, всичко се запазва – тежест, аромат, цвят. Ще бъдете различни, неповторими и модерни. Освен, че карат дома ви да блести, те го предпазват от прекалената топлина и светлина. Дават ви възможност да ги регулирате, да променяте ъгъла на хоризонталните ламели или да ги настройвате чрез повдигане. Най-добре ще изглеждат на правоъгълни прозорци. Благодарение на разнообразните си форми, размери и цветове, прилягат на всяка дограма. Освен това, от този тип се създават и нестандартни модели за по-рядко срещани прозорци.

Може да ги поставите на таван, прозорец, стена, в рамката на стъклото или челно. Цялата изработка се извършва според изискванията на клиентите.

Какво всички щори, тези също се задвижват ръчно, посредством електроуправление или автоматично – температура, контролери, датчици за осветеност и др.

Сред тази „дървена обстановка” определено ще се чувствате максимално комфортно, ще изпитате удоволствието от меката, топла, домашна атмосфера, в която ще се бъдете спокойно, сигурни и позитивни. Благодарение на всичките си предимства, този модел е подходящ за всеки дом, независимо дали той притежава техния лукс. Те прилягат на всеки интериор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!