≡ Menu

Евтини самолетни билети

Представете си, че разглеждате сайтове за самолетни билети. Решили сте да пътувате до Мюнхен, но изведнъж виждате много примамливо предложение – полет, който е след 2 дни, с много евтини билети за него. Цената на билетите е толкова ниска, че поръчвате, без да се замислите и започвате да приготвяте багажа си.

Това е напълно възможно, можете да пътувате по този начин, но трябва да имате определена нагласа.

Ако търсите например полет до Франкфурт, но искате да ви излезе по-евтино – чакате офертите в последната минута. Те са много евтини, но имайте предвид, че е възможно и да няма такива, за това полетът ви не е 100% сигурен. Трябва да бъдете и напълно подготвени, багажът ви да е оправен, документите ви да са изрядни. Видите ли евтина оферта за Франкфурт, възползвайте се и бъдете готови веднага да потеглите.

Има един недостатък при полетите в последната минута. Вие не сте сигурни кога и дали ще пътувате, за това не си резервирате място за нощувка. Може да се окаже, че имате билети, но няма къде да преспите. Ако това не ви притеснява, тогава можете без проблем да пътувате по този начин.

Този тип полети са за по-непретенциозни хора. При тях не можете да избирате време на излитане, авиокомпания и цена. Търсите възможно най-евтиният вариант. Ако сте по-капризни, тези полети не са за вас.

За да намерите добра оферта в последната минута, се изисква да имате и късмет. Ако не искате да разчитате само на него, търсете от по-рано такива билети. Проучвайте постоянно и се информирайте. Това ще ви отнеме доста време, но така можете да постигнете по-сигурни резултати.

За да получите възможно най-ниската цена е необходимо да правите всичко това. Ако не обичате приключенията и не искате да се занимавате и да отделяте толкова време, по-добре се откажете от полетите в последната минута.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!