≡ Menu

Можете да разчитате на STIHL

Новият акумулаторен трион на STIHL MSA 160 Ви предоставя нещо повече от висококачествена производителност при рязане, а благодарение на модерната си литиево-йонна технология се отличава с мобилност, тиха и по-чиста работа. Полезни елементи в серийното са устройството за бързо опъване на веригата (B), както и лесното управление чрез стартовия лост, които осигуряват ергономичност и удобство при работа. С подобно оборудване рязането с моторни триони в райони където е наложено ограничение на шума като паркове, квартали за живеене или обществени тревни площи е много комфортно и приятно не само за работещите това, но и за живущите около тях.

Енергията на резачки MSA 160 C-BQ се задържа в литиево-йонната акумулаторна батерия AP 160 (160 Wh), която успява да осигури мобилност и слабо ниво на шума при рязане без да е необходимо гориво и захранващ кабел.

Акумулаторният трион MSA 160 C-BQ е получил сертификат “Син ангел”, който се дава на моторни уреди, които са с тих режим на работа и ниско отделяне на отпадни емисии.

Този трион е с ниско ниво на вибриране, лек е и перфектно балансиран. Води се добре и е изключително удобен за работа. Ниското ниво на вибрациите на ръкохватките допринася за минималното усилие при работа. Благодарение на серийното си устройство за бързо опъване на веригата (B), то тя се регулира много лесно и удобно без да се използват инструменти като се избягва и контакт с острите зъби.

Стартирането в действие и управлението на триона на STIHL е много лесно и безопасно и се осъществява чрез лостовете за застопоряване и за стартиране. Смяната на акумулаторната батерия в триона и зарядното устройство се извършва само за броени секунди. Гладката повърхност на корпуса е издръжлива на замърсяване и се почиства много лесно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!