≡ Menu

За футболните прогнози и още нещо

Общо взето най-значимото, на което трябва да обърнат внимание хората занимаващи се с футбола и в частност запалянковците, които обичат да правят залози е аналитичната информация и моментното състояние на тимовете. Под моментно състояние визирам както физическата форма, така и психическото настроение, което е много важно и в голяма степен определящо. Тези фактори са водещи и трябва да се обърне най-много внимание на тях, като всички футболни прогнози трябва да се четат и през редовете.

Добре е и да гледате какво четете, за да не попаднете на стара информация и тя да ви изиграе лоша шега. Посещавайте често порталите за футболни прогнози. Там типстърите занимаващи се с изготвянето на прогнози знаят над какво да наблегнат и как да ви насочат към правилния залог. Добрите сайтове за футбол разглеждат обстойно на първо място статистиката между тимовете, последните им резултати, проблемите им в кадрови, ръководен, финансов и друг аспект и едва тогава конкретизират прогнозата си.

За да сте в час всеки ден, задължително е често да посещавате подобни сайтове за футболни прогнози и освен да четете анализите им, да прегледате и архива им както и успеваемостта им. Разбира се риск винаги има и сигурна прогноза както съм казвал десетки пъти няма! Добре е да опитате и игра на борсата, където имате възможност да се застраховате, но това ще го разгледаме в друга тема. Преглеждайте и движението на коефициентите, понякога се виждат големи разлика от първоначално обявените и това в повечето случай е показателно!

За последно обаче искам да отбележа един важен факт и той е, че повечето сайтове за прогнози пишат статии повече за забавление. Всеизвестна тайна е, че повечето успешни типстъри не залагат, а само прогнозират! Започне ли типстър да залага в повечето случай се проваля. В мрежата има десетки сайтове за добри футболни прогнози, като трябва да гледате както българските, така и чуждестранните. Винаги нещо може да Ви убягва, така че внимавайте!

Ако искате да сте добре или по-скоро на „ти” със футболните прогнози първо експериментирайте известно време, а едва след това се хвърлете в голямата игра!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!