≡ Menu

Екзотична почивка с нашия любимец

На тази екзотична почивка за която ще ви разкажа е помислено и за питомните домашни животинки. При положение че имате куче, котка или пък някакво питомно животно, не берете грижи за него. Домашният ви приятел ще е както трябва приветстван. Спокойно имате възможност да вземете кучето при себе си, без значение от породата му дали кучето е пинчер, болонка или пък по-голямо по размери на пример Хъски, Булдог или Кавказка овчарка.

В моментите, когато сте заети и не можете да се грижите за него, е предвиден и хотел за къщни животни. Тук кучетата се ползват с значително доверие – определен брой кучета порода Кавказка овчарка, без съмнение ще са помощници на пазача да ви предпази от зложелатели. Та за такава отпуска искам аз. Да е огромна, спокойна и заета с невероятно чудесни неща. Можем да помечтаем заедно? Представете си някой почивен град. Без значение дали е на брега на морето също и сред девствената планинска природа, най-добре е да представлява сбор с двете. Релаксиращото селище разполага с предразполагащи едноетажни къщи, мебелирани за най- капризния вкус – от старомоден до модерен стил. Всички мебели са изобретени по нечий усет, в тях се усеща неповторимо творческо вдъхновение, но същевременно дават комфорт и дават почивка.

Повечето мебели по поръчка са съобразени с последната дума на интериорния дизайн. Можете да обядвате в различни ресторанта или ако желаете домашно приготвени ястия, към стаите има удобни, обзаведени с разнообразна техника, хубави кухни със страхотно кухненско обзавеждане. Когато прочетете този текст, определено ще си кажете: “Екстра са богаташите. Могат да заделят пари за това.” Не споменах да уточня: офертата е съвсем достъпна. Напълно символична или, честно казано, нашата ваканция ни коства съвсем безплатно, така и всяка мечта. Могат да се правят редица спортни и забавни дейности. Освен SPA екстрите, масажите, плувния басейн и спортния салон, можете да танцувате в голямата зала за танци.

Точно там се правят уроци по танци и балет – латиноамерикански танци, модерни танци, лирикъл джаз балет така и каквото искате. Учителите по танци са особено добри, и след почивните дни, без притеснение можете да се запишете на състезание по джаз танци и да ви връчат награда. Спортът с коне също допълнителен спорт. Много близо до селището е направена конна база, на която проявяващите интерес биха могли да яздят най- добрите чистокръвни коне и да се насладят на това невероятно приключение с наименование езда. Не рядко на тази конна база да се организират и надпревара по езда и конен спорт. Ала ако не сте фенове на ездата, бихте могли да се любувате на породистите коне, на воля пасящи по моравите около градчето.

В парка са пуснати понита, които сякаш те молят да ги погалиш, а по- малките имат вероятност да ги пояздят на воля. Отдавна изключително младата поетеса Петя Дубарова е възкликнала “Скъпа ваканция, жадувам те те, имам те”! Също и аз мечтая за екскурзия. Нямам на ум само за екскурзия, за малко дни, с не толкова лесно откраднати от работния ритъм, в който безмилостно се вписват SMS-ите и електронната поща, с целта да откраднат доста повече от блаженото време за свободни минути. Желая реална ваканция – дълга, заредена с положителни емоции, финалът й не се вижда. Също както в детството. За детското ми въображение, в края на май, началото на новата учебна година, се губеше някъде в далечното бъдеще.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!