≡ Menu

Електронните везни не са лукс, а необходимост

Откакто електронните везни влязоха в масово производство за бизнеса, работата на магазинерите стана по-лека, а обслужването на клиентите по-бързо. Помислете си колко скоро беше времето когато за измерване се ползваха огромни механични везни, а както е в момента в някои големи супермаркети, претеглянето на зеленчуци от страна на клиента беше в рамките на научната фантастика.

Новото поколение интелигентни електронни везни без съмнение са от полза за всички магазини. Така че какви ползи могат да предложат най-новите “интелигентни” електронни везни?

Сензорни екрани, за да се подобри скоростта Магазини, които продават най-различни продукти, могат да се възползват от изключително бърз и отзивчив сензорен екран – технология интегрирана в много от моделите. Екраните ще помогнат в намирането на продуктите лесно и бързо, вместо да трябва с клавиатура да се търсят в складовата наличност.

Гъвкавост Wi-Fi свързаността на везните открива големи възможности за мениджъра на всеки магазин. Електронните везни лесно могат да изпращат информация директно от всеки терминал до офиса, където чрез използване на софтуер за управление и контрол на продажбите да се следят наличностите на продуктите и в зависимост от търсенето коригират цените им. Въображението е границата.

Реклама директно пред клиента Чрез интелигентните електронни везни може да се осъществи увеличаване продажбите на определени продукти, чрез показване на реклами и промоции директно на клиентите от екрана на електронната везна.

Точност По-новите електронни везни имат по-високи нива на точност, осигуряващи на клиентите сигурност, че закупените зеленчуци например, тежат точно толкова, колкото показва електронната везна. Някои модели дори използват иновативни технологии служещи за компенсиране на отклонения в измерването в следствие на неравни повърхности.

Отпечатване на етикети Както всички знаем, чрез електронните везни в редица големи магазини могат лесно и бързо да се отпечатат етикети с баркодове, които чрез сканиране на касата правят пазаруването удоволствие.

Запознаването с възможностите на новото поколение на електронни везни е ключа към извличане на максимума от тях.Те могат да изиграят важна роля в ефективното обслужване на клиентите, намаляване на времето за чакане, предотвратяване на отпадъците, подобряване престижа на фирмата, намаляване на разходите за заплати и увеличаване на броят доволни клиенти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!