≡ Menu

Защо да изберем качествен уеб дизайн

Все повече хората започват да оценяват силата на качествената изработка на уебсайт като добър маркетингов инструмент. Уеб дизайнът сам по себе си е важна час тот вашата идентичност, но също така и функционалността трябва да бъде на ниво за да се чувствате удобно в сайта си. Хубавото е, че в днешно време хората осъзнават нуждата от професионална услуга за разлика от преди години, когато уебсайт можеше да направи всеки от племенника до някой приятел с бегли познания в сферата. Самия факт, че марки като адидас и кока кола рекламират своите фейсбук страници, говори недвусмислено, че интернет е навлязъл в живота на всеки. Какво трябва да знаем обаче, когато сме на прага да започнем изграждането на нашия уебсайт.

Релевантен дизайн

Дизайнът на уебсайта трябва да бъде съобразен с аудиторията ви. Ако тя е тинейджъри, то цялостния дизайн и потребителско преживяване трябва да отговаря на тази аудитория. Най-добре е да се доверите на изпитани практики без да импровизирате много, тъй като кликването или не върху определени области си е цяла наука. За да можете да извлечете максимална полза съгласно целтта на уебсайта ви – най-добре е да се доверите на професионалсти в бранша и да предложите нещо, което наистина си заслужава.

Административен панел

В днешно време има многообразие от платформи за управление на съдържанието на един сайт. Те се наричат CMS – Content Management System и могат да бъдат готови решения или такива разработени за специално за вас. Разбира се втория вариант е много по удобен, тъй като е създаден специално за вас, но също така и по скъп. От друга страна пък платфори като уърдпрес са доста тежки и почти винаги създават проблеми, когато искате да промените нещо по основно. Общото правило е, че за всеки уебсайт по-сложен от електронна визитка, по-добре да се използва специално направен за вас административен панел.

Онлайн маркетинг

Най-голямата заблуда на притежателите за уеб страници е, че слагането им в интернет е равносилно на реклама. Само за справка, от гугъл отчитат, че 1 милион нови страници се появяват на всеки един час. Разбира се, по-голямата част от това е спам, но все пак си направете изводите за конкуренцията. Тя не е никак малка и за да ви видят и чуят трябва да вдигнете шум. Това става постредством онлайн маркетинг, който е в няколко направления – оптимизация за търсещи машини, реклама на клик и други. Каквото и да изберете бъдете сигурни, че то е микс от няколко вида за да гарантирате по-голямо покритие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!