≡ Menu

Как започва денят ти?

Както обикновено отивам на работа рано сутринта. Вземам си кафе и сядам пред компютъра. Започвам със стандартните операции – проверяване на мейла, Фейсбук и т.н. Докато се разсънвам обичам да слушам някаква музика. На последък обаче нещо не ми остава време да търся нови песни, а старите ми омръзнаха и за това реших да пробвам нещо ново.

Поразтърсих се за онлайн радио и попаднах на един доста готин сайт за онлайн радио Първо ме грабна с дизайна, който бе много приятен и подреден! Второ видях че там има доста голямо разнообразие от радиа. Много се зарадвах като видях че и моето любимо радио Фреш е там. Веднага цъкнах на него, пуснах го от вграденият плеър и воала – чух гласа на Блондинките от сутрешният блок.

И друг път съм слушал онлайн радио но все през разни плеари като Уинамп. Оказа се че това да слушам през браузъра е доста добра идея. Само внимавам да не затворя прозореца по грешка че отново трябва да влизам в сайта, но все пак името е много добре измислено и лесно се помни.

След няколко седмици осъзнах че това ми е станало навик. Докато пусна лаптопа и веднага зареждам радиото, отпивам кафе и чак тогава започвам работният ден. Така като се замисля разбирам, че ми действа много тонизиращо. Към 10 вече съм в кондиция и се заемам със сериозните задачи.

Освен новата и готина музика, която слушам научавам и някоя друга новина, не че съм им фен но все пак няма да как се откъснем от света. Ами това беше от мен. Надявам се моят опит да допринесе и за ваши облаги. Пробвайте и няма да съжалявате 🙂

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!