≡ Menu

Защо да наемем кола под наем

Има много причини поради, които да наемем кола под наем, но въпреки всичко ние ще изтъкнем най-важните от тях. Може би заради ниското заплащане в България или пък поради някакви слухове, все още малко граждани се домогват до услугите на рент а кар. Въпреки всичко, наема на автомобил е едно голямо удобство за пребиваването ви в даден град.

Ако по една или друга причина не може да разполагате със собствения си автомобил, алтернативата е при нас, която ще ви даде кола под наем без никакви проблеми и уговорки. Просто елате в нашия офис на Летище София, за да договорим марката, модела и класата на колата, която ви трябва.

От нас се възползват шофьори, чийто автомобили са обект на ремонти или пък са използвани от близки, роднини и приятели. Вместо да обикаляте от къща на къща в търсене на свободна кола, просто ни се обаждате, а всичко друго оставете на нас.

И понеже знаем, че ще се притесните за цената, бързаме да ви успокоим. Фирмата ни ще намерите промоции на коли под наем включително и луксозни возила от известни производители. За по-малко от 400 евро можете да вземете VW Polo или Nissan, с който ще впечатлите всички около себе си. Освен визуалните качества на превозните ни средства, те са минали през всички необходими прегледи и имат документи за абсолютна изрядност.

Погрижили сме се и за безопасността на клиентите, осигурявайки 24-часова пътна помощ, която влиза към общата цена на наетия лек автомобил. И това ако не е супер, не знаем кое е. Изводът до тук е, че даваме всичко от себе си за вас, тъй като се водим от максимата, че клиента държи пълните права.

Общо взето се постарахме да опишем поводите за интереса към коли под наем, така че ако имате желание посетете ни най-добрата фирма за рент а кар у нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!