≡ Menu

Качествена изработка на пътни знаци

В днешни дни можем да забележим хиляди занемарени пътни знаци, които дори не разбираме какво изобразяват. За да се уверим, че става въпрос за път с предимство или паркирането забранено, трябва да слезем от превозното средство и да се доближим до въпросната табела.

И тъй като правилата важат както за водачите, така и за контролните органи е нужна подмяна на проблемните знаци с нови такива. Тук е момента да напомним за съществуването на фирмата ни „Трафик пътна сигнализация“ ЕООД, която се грижи за направата на отлична маркировка, качествени пътни знаци, табели и ограничители за висока скорост.

Ние имаме разрешително за изработка на пътни знаци от групите А, Б, В, Г, Д, Е, Ж, С, Т и Т-17 (табели със свободни текстове). Освен документите доказващи нашата правоспособност за изграждане на пътна сигнализация от различен тип, ние добавяме и сертификат за качество гарантиращ способностите на компанията ни.

Занимаваме се с монтаж на двойни и тройни светофарни секции, както и светофари от вида „Бягащ пешеходец“. Маркирането на паркинги и гаражи също не ни е чуждо и към актуалния момент имаме голям брой доволни клиенти. Изготвяме специални табла за ориентиране в подземни паркинги, поставяме светлоотразителни маркировки и какво ли още не. Предлагаме да видите всичко в официалния ни уебсайт ни.

Разликата между нас и всичко, което сте виждали до този момент е, че работим със супер модерна техника позволяваща бързо и интелигентно решение за изготвяне на пътни знаци, табели за улици, туристическо упътване и редица други полезни дейности, а последните ще откриете в гореспоменатата уеб страница.

В обобщение

Това бяха предложенията на „Трафик пътна сигнализация“ и ще бъдем искрено щастливи, ако се възползвате от тях още в днешния ден. Знаем колко отговорна е професията ни и именно заради това се стараем да даваме 100% от себе си, за всеки наш продукт. В края ви желаем спокойно шофиране и всичко най-добро.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!