≡ Menu

Защо Европа е толкова велика?

Европа, Старият континент, богат на исторически и културни ценности, родното място на Западната Култура, е място, където прииждат най-голям брой туристи всяка година в страни като Франция, Италия, Испания, Великобритания.

Всеки трябва да посети всяко кътче в Европа и да попътува, за да опознае хората, техните обичаи и традиции, както и прекрасните места, които просто ще го смаят.

Климатът на този континент е между умерен и средиземноморски, така че един турист може да се наслади както на ски ваканция, така и да получи тен на някой остров почти през цялото време на годината.

Ще видите интересна смесица от култури и начин на живот, Европа гордо представя на своите посетители широко разнообразие от туристически услуги, от луксозни пътешествия в Швейцария, Норвегия и Швеция, до уикенди в провинциите на Испания, Франция, Италия, Гърция и Румъния.

Има малки държави с много добри цени на продуктите като Сан Марино, Андора, Монако, така че можете да направите един невероятно добър шопинг, както и може да се насладите на добрите предложения на маркови изделия от Лондон, Париж, Милано и Барселона.

Не пропускайте и основните атракции като Айфеловата кула, Кулата в Лондон, Парламентът в Букурещ, Римските и Гръцки руини, Ватикана, невероятните средновековни градове, крепости и замъци, музеи и галерии на изкуствата, фрески и величествени скулптури.

Всички трябва да опитате от френската, италианската и испанската кухня, да дегустирате вкуса на най-добрите и качествени вина в света, да пробвате екстремни спортове в Алпите, щури партита в Ибиза, да посетите кралете и кралиците на Европа, да бъдете изумени от стари и нови архитектурни стилове, на места дори преплетени в едно, да хванете невероятен тен на едни от най-добрите и известни плажове и да оцените качеството на една почивка с любимия за вас човек или със семейството.

Планирайте пътуване за вашите деца сега! Можете да изберете една незабравима ваканция в Дисниленд Париж. Ето и няколко предложения:

Насладете се на вашето пътуване в Европа!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!