≡ Menu

Как да закупите евтини и качествени монетоброячни машини?

Собственици сте на търговски обект и ви се налага всеки ден да броите банкнотите и монетите, които са постъпили в касата ви през деня. Това е доста досадна и скучна работа, а като се има предвид, че броенето на монети понякога може да отнеме доста време и е нужна концентрация, за да не сбъркате в броенето, то тогава не е ли по-добре да си улесните живота, ако закупите монетоброячни машини?

Ако си мислите, че с такива машини работят само банките или обектите, в които паричните постъпления са много, то трябва да ви кажем, че се лъжете.

Машините за броене на монети се ползват абсолютно навсякъде, където се работи с пари, без значение какъв е бизнесът. Те са малки, компактни, удобни и безпогрешни. С покупката на една такава машина, вие не губите време, монетите ви ще са преброени безпогрешно и сортирани според вашите желания. Представете си да трябва да броите монети от по 0,01лв-това е досадно и изморително е нали?

С монетоброячните машини на фирмата ни броенето на всички монети в обръщение е като детска игра. Просто слагате всички монети в машината, задавате на дисплея вашите изисквания и с това приключва вашето участие в броенето на монети. След приключване на броенето монетите ви са сортирани и изброени без грешка, а вие получавате рапорт за свършената работа.

Кажете ми сега, не е ли по-добре да вложите една не много голямо сума пари в покупката на броячни машини и да си спестите доста време и нерви в броене на ръка?

Ако мислите като нас и вземете решение да оборудвате търговския си обект с машини за броене на банкноти и монети, то ние ще ви кажем как най-лесно и бързо да ги откриете и закупите.

• Интернет

Най-бързия начин да разгледате всички фирми, които предлагат такъв тип машини е да влезете в нета и да разгледате техните уеб сайтове. Сравнявате цените и капацитета на монетоброячните машини, запознавате се с дейността на компанията, която ги предлага и се спирате на най-подходящата според вас. Ако не ви се търси ние ви предлагаме да разгледате предложенията на една от най-добрите и популярни фирми за продажба на монетоброячни и банкнотоброячни машини, но все пак решението си е напълно ваше.

• Сайтове за покупко-продажба или онлайн магазини.

Друг начин да откриете и закупите броячни машини е да разгледате сайтовете за покупко-продажба на различни стоки, които в последните години станаха много популярни сред потребителите. Там можете да откриете както чисто нови монетоброячни машини, така и такива втора употреба на много изгодни цени.

• Търгове

Третият вариант за покупка на качествени, но евтини машини за броене на монети е да следите търговете, които организират съдия-изпълнителите или банковите институции. В последните една-две години, със задълбочаването на световната икономическа криза доста предприятия и търговски обекти изпаднаха в неспособност да погасяват задълженията си към банките, което принуди банковите институции да разпродават тяхното имущество на доста ниски цени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!