≡ Menu

Защо е добре да сме първи в Google

Google е най-голямата интернет търсачка и като такава е използвана от милиони хора в световен мащаб. Всички те търсят сайтове за развлечение, услуги или продукти изписвайки конкретни ключови думи и фрази. Ако ние имаме малък бизнес и съответно уебсайт, който се класира на първа страница в търсещата машина, то можем да очакваме стотици, а защо не и хиляди посетители. За да успеем да се държим на челните места в класацията обаче е нужно SEO (Search Engine Optimization), което често струва скъпо.

Фирмите за IT и уеб дизайн в България предлагат SEO специалисти, които с дружни усилия могат да избутат фирмената ви страница до първите места посредством употреба на предварително селектирани ключови думи. Така например ако имате фирма за автомобили под наем, то можете да се борите да ви намират именно по тази фраза.

Разбира се, оптимизацията за търсачки не е точна наука, тя се базира на конкретни методи за изграждане на линков профил (връзки към сайта ви) и споделяне на дейността ви в социалните мрежи. Google си служи със специални наказателни ъпдейти, за хората, които спамят адреса на сайта си по форуми, директории за статии и така нататък, за това е желателно да се действа предпазливо.

Ако искате да получите добра SEO оптимизация елате при нас, където нашите експерти ще изготвят специален план, по който да станете първи в SERP – Search Engine Result Page или първа страница на световната търсачка. От начало ще поставим идеи за добро класиране, което по-късно ще развиваме. Процесът може да трае няколко месеца, но накрая ще се поздравите с успех.

Посетителите от търсачките могат да се превърнат във ваши клиенти стига да имате добре организирана страница за продажби. Ето защо понякога е безценно да бъдеш първи в Google. Ние ще ви помогнем да се преборите с конкуренцията, така че не ни пропускайте като вариант – Seo оптимизация от нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!