≡ Menu

Защо ни е нужна хостинг услугата

При vps хостинг разполагате със свой собствен заделен ресурс, отделна операционна система, на която можете да подкарате всички сървъри, от които може да има нужда сайтът Ви, за да действа качествено, но не биха могли да бъдат инсталирани на споделен хостинг. На пазара ще намерите изключително много фирми, които се занимават с хостинг услуги. За пример са най-успешните фирми. Ако споделен хостинг или vps хостинг не съответстват на потребностите на Вашите ресурси, то тогава вие ще можете да купите нает сървър.

Заплащането при нас ще можете да го осъществите електронно. А плащането с кредитни и дебитни карти е много бързо и удобно и не иска предварителна регистрация. В случай че имате каквито и да е въпроси, за предлаганите услуги на тези сайтове или методи на заплащане и още, винаги можете да се допитате към техния съпорт. От важност при избора на хостинг услуга, е тя да пасва на нуждите, които има Вашият интернет сайт. На пример, на какво трябва да отговаря, би могла да бъде php версията, mysql версията, поддръжка на различни библиотеки и много други. Когато хостингът не отговаря на условията, които сайтът ви има, можете да си вземете vps хостинг.

Купуването на хостинг Ви излиза по-евтино от vps хостинг и това е главният й плюс, но споделяте ресурса на сървъра с останалите потребители. А пък при vps хостинг, ресурсът е обособен единствено и само за вас. Бихте могли да купите споделен хостинг, домейни и VPS хостинг като разнообразните услуги се предлагат на различни цени. Сумите се сформират от пространството, което се предлага, бройката на домейните и субдомейните, посещенията от консуматорите, базата данни и други. Когато ви се иска да създадете свой сайт, е хубаво да си купите домейн.

От посочените по-горе фирми, имате възможност да си закупите домейни с разширения .in., eu., org., info., com., net и други. Сумата се определя в зависимост от разширението на купеният от Вас домейн. За по-голямо улеснение на клиентите е създадена специална система, с която предварително ще можете да видите дали името на домейна, който желаете да регистрирате е свободно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!