≡ Menu

Изберете ВиК услугите на фирма – гаранция за отлично качество

Фирма ни е специализирана в прецизното овладяване на аварийни ситуации във вашата водопроводна инсталация. Всеки клиент, избрал услугите на компанията ни, е останал изключително доволен от резултатите и ни се е доверил повторно при нужда.

В забързаното и натоварено съвременно ежедневие се обръща все по-малко внимание на проблеми във водопреносната и електрическата мрежа. И когато възникне авария в съответната инсталация, обикновено всяко домакинство остава неподготвено за такъв вид ситуация. Служителите на фирмата ни са наясно с този факт и в тази връзка са на ваше разположение по всяко време на годината, за да се справят с подобни проблеми.

Нуждаете се от професионална помощ при смяната на щрангове и тръби в банята ви? Не се притеснявайте, нашата компания е на разположение 24/7 в денонощието, изготвяйки най-атрактивните оферти за съответната услуга. Квалифицираните водопроводчици и ел техници извършват още и: преместване на електрически табла, ремонт на външно осветление, отпушване на канали.

За отпушването на канали с различни видове диаметър, нашите техници използват свръхмодерни уреди и екологично чисти препарати. Работните екипи отпушват канали и с помощта на вибропружини, вакуумни помпи, вода под налягане. Техниците ни са снабдени със задължително специално облекло, което предпазва от пренасяне на неприятни миризми.

Изследванията и проучванията, които нашата фирма извършва показват, че най-голям брой потребители ни търсят за следните видове отпушвания:

* на хоризонтални и вертикални щрангове

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!