≡ Menu

Парфюми – малките тайни на всяка жена

Повечето модерни парфюми и одеколони са произведени с помощта на ароматни масла, които дизайнерските компании добиват от етерични масла и ароматни химикали. Растенията са най-големият източник на ароматни съединения, използвани в парфюмерийната индустрия.

Използват се също и плодове като портокали, лимони, лаем и грейпфрут. Ароматните масла са смесени с етилов алкохол и вода, се оставят да отлежават за определен период от време. От време на време те се филтрират чрез специално оборудване за обработка, което отстраня всички ненужни частици. След това този разтвор може да се счита за готов и спокойно може да се постави в специални флакони за парфюми.

Повечето аромати с имената на добре познатите ни известни дизайнери непрекъснато се подобряват, за да може парфюмите им да предлагат най-доброто качество.

Освен това много известни марки като Chanel, Calvin Klein, Bvgari, Dole & Gabbana, Armani, Hugo Boss и още куп други произвеждат специални серии козметика. По този начин, че предлагат, освен парфюми с уникални аромати и висококачествена козметика. Парфюмите и козметиката са двете малки тайни на всяка жена. Благодарение на тях, те подчертават своята красота и индивидуалност, но също така събират и много мъжки погледи.

Ако искате да изглеждате зашеметяващо използвайте само висококачествена козметика, но не прекалявайте с нея, защото тежкия грим не приляга на всеки човек. Същото се отнася и за парфюмите, защото не всеки аромат би ви подхождал. Да може би марката и уханието ви харесват, но преди да го закупите, тествайте го върху кожата си и изчакайте няколко часа. Ако аромата му продължава да ви харесва тогава не се колебай, това е вашия уникален парфюм. Само по този начин ще бъдете 100% сигурни, че този парфюм е подходящ за вас.

Открийте вашите завладяващи аромати в онлайн магазин.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!