≡ Menu

Интернет радио за всички нас

Отдавна мина времето на касетофоните и радиоприемниците. В днешни дни всички слушат онлайн радио като нещата, които ви трябват са компютър, връзка с интернет и програма за възпроизвеждане на музика, като последната може да си изтеглите напълно безплатно от мрежата.

В случай, че ви е омръзнало от стария транзистор, който едвам хваща любимото ви Радио 1, Сити, Вероника или някоя друга интересна станция то непременно се ориентирайте към слушане на радио по интернет като на вашето внимание ще бъдат предложени всички най-добри Български станции плюс някои нови, които може и да не сте чували.

Нека обясним що е то онлайн радио

Онлайн радио е обикновенна радиостанция, която може да хванете и със стандартен радиоприемник. Разбира се, когато слушате радио по интернет било то Веселина, Фреш, радио The Voice или друго вие ще получите 100% качество на звука без накъсвания, пращене или друг проблем, който може да имате с обикновен приемник.

За да слушате някоя от гореизброените станции по интернет е нужно да посетите сайт за онлайн радио където ще намерите каталог със всички радиа в София и останалата част от България. Много често можем да се възползваме и от нови частни онлайн станции, които дават полезна информация и пускат хубава музика.

Онлайн радиата се пускат със стандартен плейър, който в повечето случаи ще намерите директно в сайта къдео ще си изберете желаното от вас радио. Съществуват всичките станции, които познавате като започнем от радио The Voice, Сити, Фреш, Радио 1, Дари, Веселина, Вероника, Романтика, БГ Радио и много много други.

В обобщение на написаното

Както всички екстри като телевизия по мрежата и всякакви други мултимедиини изкушения онлайн радиата са слушани от стотици хиляди потребители у нас и милиони по целия свят. Ако все още не сте си пускали радио по интернет направете го и се забавлявайте донасита.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!