≡ Menu

Италианската мода: как да се обличаш с италиански стил

Често се говори за италианска мода. Всеки свързва италианската мода с елегантност, женственост, малко интрига, дори мистерия… Като тук се има в предвид силуета, линиите на тялото. Италия е мястото, където модата и стила имат граници и красотата няма граници, създавайки един прозрачен вид. Това е италианският стил.

Италианската мода не е само за специални поводи, не се свързва само с парите и новите тенденции в модата. Италианската мода е намирането на най-лесния начин, за да изглеждаш добре и да се чувстваш комфортно през целия ден. Независимо дали сте на разходка с вашето куче или ходите по червения килим, важно е да бъдеш себе си, да се чувстваш удобно, уверен в себе си, подчертавайки най-доброто от себе си.

Стъпка 1 как да изглеждаш стилен: трябва да познаваш своята фигура

Преди всичко трябва да идентифицирате силуета си. Това е най-важното нещо в създаването на вашия италиански поглед и изграждането на всичко останало. Трябва да познавате фигурата си най-добрите форми, части от тялото си, които работят за вас и трябва да подчертавате.

Стъпка 2 в съблекалнята с италиански стил: Най-доброто бельо за Вас

Второто най-важно нещо, при италианската мода е италианското бельо, което поддържа и описва формата на вашето тяло. При избора на добро бельо тялото не е напрегнато, показват вашата женственост, вкус. От значение е формата на тялото. Днес има много инструменти, подчертаващи по-плоските тела. От сутиени, килоти, може да изберете красиви секси бекини, които ще ви карат да се чувствате добре отвътре навън.

Стъпка 3 при италианската мода: гардеробът ви

Има някои модни скоби, които всяка жена трябва да има в гардероба си, които и придават италианския и шикозен външен вид навсякъде ден и нощ. Кройката и формата на вашия гардероб основно зависи от силуета ви, това е основното което трябва да разберете.

  • Дънки: какво да търсите, за да запазите италианския си стил

Има три основно цвята, които трябва да присъстват във вашия гардероб – черно, сиво и син деним. Ласкателно нарязани за подобряване на вашата форма и силует. Могат да бъдат ползвани както с токчета, така и във вашето ежедневие.

Крушовидна форма: монтирани в бедрото, но не прекалено широк крачол или права кройка, достатъчно дълъг, за да покрие част от петата на обувката.

Дънки с висока талия: помислете за кръста си. Подходящи при по слаба фигура.

  • Потници и тениски „Рок” при италианската мода

Монтирани или в насипно състояние, на слой или не във всички нюанси, като за предпочитане са белите при италианската мода.

  • Италианската Flair мода с клинове: черен клин, висока талия, който описва вашите форми, придава сексапил.
  • Поли Молив италиански стил: с различни дължини, в зависимост от вашата форма и височина. Избягват се джобовете, плисетата, линии.
  • Крушовидна форма: разкроена пола, особено ако имате тънка талия, изглежда фантастично! Дълги или с дължина до коленете. Секси и очарователна.
  • Hourglass форма: поли до коляното, или дължина прикриваща коляното, ако вашите колене не са най – красивата част от тялото ви.
  • Малко Минидрес: при подходящ силует, роклята работи за тялото ви. Малка черна рокля, съчетано с нещо светло или флорално. При по мъжка форма минидрес са направени за вас съчетани с ботуши.
  • Viva италиански шик с Якета, сака и жилетки. Дали това е кожено яке, жилетка или сако. Можете да добавите малко елегантност в гардероба си, вкарвайки права кройка и дължина.
  • Аксесоарите са задължителни при италианската мода: просто работят за вас. За да подобрят вашата височина, форма, както и да завършите италианския си шикозен вид, аксесоарът е много важен. Големите квадратни шалове, придаващи тайнственост, са неизменна част от италианската мода. Чантите, големи, плоски, зелени, любими на всеки италианец. Токчета и ботуши, каубойски, тъмни непрозрачни чорапи, телесен цвят, мрежести чорапогащници, дългите колиета, големи пръстени с блясък.

Стъпка 4 създаване на италиански шикозен външен вид: практика и ежедневие

Дневен стил

Чифт дънки, потник, сако и токчета в различни нюанси от един и същ цвят придават елегантност на външния вид. Добавете някои аксесоари. Или може би облечени в мини рокля, извън габаритна жилетка, чифт каубойски ботуши и чанта от дните на рок енд рола.

Нощен стил

Можете да започнете с черна пола молив, да покажете част от своето тяло, кожено яке, шал, токчета, обеци капка. Или опитайте клин, сако и блестяща блузка.

Италианската мода ни кара да изглеждаме добре и да се чувстваме добре през целия ден, придава блясък през целия ден, не само по специални поводи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!