≡ Menu

Как да избирате удобно мъжко бельо

Със сигурност мъжете искат да чувствате комфортно в бельото си. За съжаление това често се оказва трудна задача и затова днес решихме да ви разкрием някои тънкости, за да се чувствате винаги добре в кожата си.

За да не ограничавате движението на краката си, когато сядате и клякате, заложете на боксерки с по-къси шевове и отвори отстрани. Друг вариант е да изберете еластични разтягащи се боксерки.

Ако се набират крачолите на боксерките, значи са прекалено дълги или тесни. За да избегнете това, изберете боксерки, които са изцяло от 100% памук. Ако носите панталони, слагайте прилепнали боксерки, за да не се отбелязват ръбове.

Ако вашите боксерки се събират в средата, то е защото ги носите твърде високо или защото шева в централната задна част е прекалено къс. За да избегнете това неудобство, заложете на боксерки без централен шев, каквито пазарът отдавна предлага.

 Ако бедрата ви са широки и опъвате твърде много бельото, избирайте по-голям размер, т. е. с по-широки крачоли. Безспорно ще останете доволен от избора си.
 Ако носите традиционни слипове, които отпред ви правят плоски, заменете ги със слипове с вградени за уголемяване подплънки или такива с контурен преден панел за по-голямо очертание.

 Ще познаете дали тениските ви са качествени, ако са леки, меки и тънки. Колкото по-тънки и леки са те, толкова качеството им е по-високо.

 За съвременното бельо се използват ластици, които са изработени от микрофибър, за да не оставят червени отпечатъци върху кожата на тялото. Но ако по вашата кожа се появяват отпечатъци, това означава, че трябва да купувате един или два размера по-голямо бельо.

 Ако се чудите какво бельо да носите, ако ходите на фитнес, препоръчваме ви спортно мъжко бельо, чиито състав е 100% памук. Този вид бельо напълно попива и задържа потта и с него ще се чувствате комфортно през цялото време докато спортувате.

Влез и разгледай над 450 модела марково мъжко бельо в сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!