≡ Menu

Как да отдадем под наем апартамент във Варна на по-висока цена?

Отдаването на апартамент под наем е нелека задача, съпътствана от вземане на важни решения. Подходете с необходимото внимание и отделете достатъчно време, за да проучите пазара на имоти във Вашия район. Агенциите за недвижими имоти са най-бързия и лесен начин за намиране на наематели. Брокери ще организират огледи на Вашия апартамент и ще ви асистират с необходимата документация. Друга възможност е сами да рекламирате имота си в Интернет или да се обърнете към приятели за съдействие.

Варна, нашата морска столица, предлага изключително богат избор от имоти, в различен ценови диапазон. Потенциалните наематели търсят жилище с удобно за тях местоположение и добра цена. Наемодателите от своя страна желаят да увеличат приходите от наем за своя апартамент за възможно най-дълъг период от време. Къде е златната среда?

Ако искате да отдадете под наем апартамент във Варна на по-висока цена, освежаването на имота е първата стъпка – преди да се обадите на брокер или публикувате обява в Интернет. Създайте уют във Вашият дом и направете подобрения.

  • Изолация и енергийната ефективност – новата дограма със сигурност ще придаде спретнат вид на апартамента. Изтъкнете предимството на по-ниските сметки за отпление или охлаждане.
  • Входна врата – уверете се, че външната врата е стабилна и дава сигурност за наемателя и имуществото му
  • Под и стени – заложете на паркет или плочки, боядисайте стените на жилището или сложете нови тапети. Подовите настилки, които се поддържат лесно, са особено атрактивни за дамите
  • Баня и тоалетна – отстранете възникнали течове от тръбите, наемателите не биха желали да платят високи сметки за вода, която не са консумирали. Освен това, общата хигиена в целия апартамент е важна.
  • Прекараването на кабелна телевизия и интернет е сравнително малка инвестиция за Вас, но бъдещите наематели биха го оценили положително

Монтирането на климатик в поне една стая, кухнески уреди (хладилник, микровълнова, фурна), частично или цялостно обзавеждане значително повишават цената на имота. Много наематели във Варна биха заплатили повече за обновен и уютен дом, дори и ако трябва да направят компромис с местонахождението на имота.

За повече информация: Имоти Варна, Наеми Варна, Апартаменти Варна

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!