≡ Menu

Сватба в Прага без сватбена агенция

За вашата сватба в Прага, сватбена агенция е избрала места с исторически и архитектурна стойност, но най-вече те имат магическа красота. Прага е красива във всеки сезон, зимата и есента особено – нито вие или вашият сватбари се изморяват в града, без значение колко дни остават. Повечето от местата, които са избирани, са в центъра на града и има много романтични места за прием, където се предоставят реални преживявания, включително и рецепти за готвене.

Експертите в тази сватбена агенция ще ви изготвят менюто за сватба от класически чешки или международни кухни и ще ви дадат и рецепти.

Прага има много красиви църкви – протестантски и католически, от които да избирате, ако обмисляте църковна сватба в една от най-красивите градове на Европа. Обикновено не е твърде трудно да се направи църковна сватба в тази страна.

Церемонията се провежда на английски език и можете да говорите със свещениците след пристигането си, като изпрати документите си за сватба предварително в тази сватбена агенция, за да подготви правните въпроси.

Може да направите сватба в гражданското, като дадете вашите свидетелства за раждане и удостоверени, за да няма пречки да се ожените.

Католическата църква изисква вашите кръщелни свидетелства, писмо от свещеника си и сертификат за завършването на пред брачния курс от вашия енориашен дом.

Ако търсите замък за приказна сватба, дадената сватбена агенция ще изготви програмата за тази сватба, въз основа на вашите идеи и очаквания и рецепти за готвене.

Те ще се грижат за всички подробности – пътуване до местоназначението, церемония, романтично празненство с вечерна програма, конски впряг с шейна или езда, фойерверки или може би голф турнир за вашите гости, рецепти за готвене и други рецепти, каквито искате.

Попитайте за меню, оферта с изчисления, които ще бъдат направени в съответствие с броя на вашите гости и избраната дата на сватбата, наем и настаняване на местата, подходящи за сватба и други идеи и рецепти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!