≡ Menu

Как да си открием сметка в Unibet

В последно време все повече българи, любители на хазартните игри си откриват сметки в някой от многото сайтове за залози в интернет. Предимствата на пускането на футболни залози онлайн е безспорно. Една от водещите букмейкърски къщи на родния пазар, а и в световен мащаб е Unibet.

Както всички останали места за пускане на залози преди да започнете да играете трябва да се регистрирате успешно и да прехвърлите по сметката си определена сума пари с която да започнете да играете.

Процедурата по регистрация в Unibet е следната. Първо зареждате уеб страницата на букмейкъра и натискате бутона „Регистрация”. След това трябва внимателно да попълните регистрационната форма, която ви е предоставена. Проверете данните които сте въвели, за да няма неприятни неточности, които могат да ви създадат излишни главоболия в последствие.

След като изпълните всички стъпки по регистрацията, сметката ви ще бъде създадена и единственото нещо, което остава да направите преди да започнете да залагате е да депозирате средства по нея. Като една от водещите компании на пазара Unibet предлага множество методи за прехвърляне на парични средства. Изберете си най-удобния за вас метод и прехвърлете желаната от вас сума.

След като парите са отчетени по сметката ви, можете да започнете да пускате залозите, които сте си избрали. Unibet има потребителски интерфейс на български, а освен това и обслужването също е на български, така че ако изпитвате някакви затруднения или имате някакви въпроси, винаги можете да се обърнете към служител на фирмата. Те ще ви упътят и ще отговорят точно и ясно на всяко ваше конкретно запитване свързано с регистрацията ви или с нещо друго което ви вълнува.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!