≡ Menu

Как се монтират надписи от фолио

Монтирането и поставянето на надписи от фолио е сложен, прецизен, деликатен и важен процес. Защо това е така? Повечето българи разбират от всичко. Те могат да си отпушат канала сами, да си поправят готварската печка, да си измият колата, да направят още куп неща сами. Те не са склонни да се обадят на специалист или да похарчат пари за нещо, които според тях могат да го направят и сами.

Ако ги попитате „Вие можете ли сами да монтирате и поставите вашите надписи от фолио ” познайте какво ще ви отговорят. Почти всички отговори ще бъдат положителни. Казвам почти, защото новото поколение след 1985 – 1989 година е израснало в капитализъм и пазарна конкуренция. Има хора, които ценят времето си няма да го пропилеят в монтиране на надписи от фолио.

И така да се върнем към монтажа. Тези хора, които ще го направят сами няма да почистят повърхността преди работа. Няма да използват пулверизатор с течност, за да намокрят мястото за лепене. Няма да ползват специални шпатоли за премахване на въздуха. Ще отлепят цялата транспортна лента е ще залепят направо надписи от фолио. Скъпи читатели така не се прави.

Ако искате работата и всичко свързано с монтажа да стане като хората ползвайте услугите на специалисти. Много често рекламната агенция, която е направила вашите надписи от фолио предлага безплатен монтаж. Е, бъдете сигурни, че няма безплатен обяд. Безплатния монтаж вече е калкулиран в цената на квадратен метър. Това няма значение, защото работата ще бъде извършена от професионалист.

Какво ще направи той? Много просто. Първо ще подготви повърхността. Ще я почисти от мърсотията, прахта и всичко, което ще затрудни монтажа. После ще намокри мястото, където ще се поставя. След това ще отлепи съвсем малко от транспортната лента и ще я центрира. Ще премахне излишния въздух с пластмасова шпатула. Чак когато е сигурен, че всичко е наред ще отлепи цялото фолио. Сега вече вашите надписи от фолио ще са монтирани по най – добрия начин.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!