≡ Menu

Поръчка на букети – красиви и стилни цветя за вашата сватба

Сватбеният ден е най – важен за всички момичета, а сватбеният букет е неизменен аксесоар в деня на голямото събитие. Той е и допълнение към булчинската рокля. Всички момичета се стремят да открият идеалните букети за сватбения ден, чрез различен стил на аранжиране, използване на различни цветя и допълнения, които да сформират ефектни и красиви сватбени букети.

Цветарите от магазини за поръчка на букети са професионалисти с дългогодишен опит в аранжирането на сватбени цветя и букети. Техните професионални услуги са на разположението на всички бъдещи булки.

Популярните магазини за поръчка на букети споделят и последните модни тенденции при избора на сватбени букети. Според тях, докато преди най – масовият избор е бил между цикламени, розови и зелени цветя, сега клиентските предпочитанията са върху един основен цвят и неговите различни тонове. Тази комбинация се очертава като доста модерна и предпочитана за направата на модерен булчински букет.

Магазините за поръчка на букети ни съветват да не забравяме, че всяко цвете носи нашата собствена индивидуалност. Може да се каже, че традиционно използваните бели цветове отстъпват място на пъстри и смели тонове, като жълто, оранжево и зелено, но използваните им нюанси е добре са внимателно съчетани, меки и приглушени. Преобладаващите форми на букета са свободно падаща надолу и кръгла.

Напоследък цветарите от магазини за доставка на букети забелязват интересна тенденция, която съчетава цветовете с различни ароматни треви и билки, като лавандула и розмарин.

В желанието си да имат различни и уникални букети, булките често използват различни нестандартни комбинации, като вмъкват ефектни съчетания на горски, житни и полски растения в основните цветове. Често използван и атрактивен акцент е декорацията на букета с фини мъниста и камъчета и дори щраусови пера.

Комбинацията между тези аксесоари носи новаторски дух, уникалност и вдъхновение. От особено значение е и фактът, че опитните цветари от магазини за доставка на букети са готови да поемат предизвикателството и успешно да реализират вашите идеи.

Като основно използвани цветя се очертават различните видове рози, калии и лилиум. Техните цветове не са непременно бели, често пъти те са обсипани с различен брокат.

Използват се приглушените тонове на растенията, като пепел от рози, бледо лилаво, кремаво, екрю и други. Изборът е голям, понеже пазарът предлага доста хибридни сортове в тези цветови вариации. Един от тези нестандартни хибридни видове са оранжевите кали.

Можете да се доверите на опитни цветари, които познават добре отделните видове цветя. Те ще ви бъдат от голяма полза, защото освен за направата на букета можете да разчитате на техните познания за отделните видове, като например издръжливостта на цветята и наличието им през отделните сезони.

Относно избора на сватбени букети можете да се консултирате със свои приятели, близки и роднини. Изберете букет, който да отговаря на стила на вашата сватба.

Опитайте се да спазвате някои лесни правила, които ще ви бъдат от полза:

  • Модерните букети не са препоръчителни, ако планирате традиционна сватба.
  • Не оставяйте избора на вашите сватбени букети за последния момент. Отделете време и посетете някой магазин за доставка на цветя и букети. Бъдете наясно с избраните рокля, прическа, аксесоари и други важни детайли. Съобразете цветово букета с тях.
  • За пищни и големи сватбени рокли изберете малки и стилни сватбени букети, за да избегнете натрупване.
  • Опитайте се да научите повече за избраните от вас сватбени цветя. Съобразете избора при поръчка на букети със сезона. Макар доста от цветята да са на пазара през цялата година, има и някои изключения. Най – предпочитаните цветя са орхидеи, рози, хортензии и кали, ако спрете избора си на някои от тези цветя вероятно няма да срещнете почти никакви затруднения.
  • Съчетайте цветово вашият сватбен букет. Можете да включите цветя, които съответстват на акцент във вашата рокля или на кърпичката към костюма на младоженеца. Атрактивно и красиво е решението за преплитане на цвете от букета в косите на булката.
  • Възползвайте се от възможността за поръчка на букети от сезонни цветя. Разчупете интериора на сватбеното помещение с красиви есенни слънчогледи или далии.

След като получите вашата поръчка на сватбени букети, трябва да положите усилия, за правилното им съхранение. За целта те трябва да са на хладно място без директна слънчева светлина. Внимателно премахнете всички опаковъчни материали, сложени за безопасното транспортиране на букета. Предварително подгответе съдове, в които да поставите подарените букети. Можете да се радвате по – дълго време на тяхната красота, ако внимателно отрежете малка част от долната страна на стеблото им. Премахнете фолиото и опаковъчните материали от стеблата на букетите.

Перфектната сватба е нещо, което иска всяка жена. Сватбените цветя и букети са от нещата, които създават първите впечатления и завършват визията, както на тържеството, така и на булката.

Опитните цветари от магазини за поръчка на букети знаят това и могат да ви предложат най – добрите сватбени решения.

Ако търсите красиви и достъпни сватбени цветя, можете да разгледате нашите предложения на страниците на магазини за поръчка на букети.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!