≡ Menu

Кафе и хороскоп – най-добрия старт на деня

Реших да проведа едно малко допитване до хората как обичат да стартира деня им. Не бях изненадан от отговорите на повечето от тях. Почти всички единодушно заявиха, че първото нещо което правят след като сутрин отворят очи, е да си сипят чаша кафе, да пуснат телевизора и да чуят новините.

Учудването ми дойде от това кое е нещото което влиза в ТОП 3 на сутрешните занимания. Почти 90% от запитаните хора отговориха, че не започват деня си преди да видят какво пише за тях в дневния им хороскоп.

Много голямо впечатление ми направи какви други интереси имат хората които обичат да четата хороскопи. Както е казал народът “разни хора, разни идеали”. Насочих темата главно към това какво обичат да правят в интернет, защото вестниците вече са отживелица. Както и очаквах отговорите бяха ясни. От преглед на пощата, пускане на скайп, гледане на видео клипове до най-интересното напоследък, а именно социалните мрежи.

На всички ни е ясно, че с навлизането на новите технологии все по-малко хора се информират от печатните медии. Вестниците са миналото – интернет е бъдещето. Докато преди всяка сутрин отваряхме любимия ежедневник за да видим какво пишат за нас в зодиака, вече това правим по интернет. Мрежата е препълнена с толкова много сайтове, че вече това да си добър в тази нища отдавна е станало по-сложно отколкото в реалния свят.

Заключението за мен беше ясно…. Едно от най-любимите неща на хората рано сутрин е да си сипят топла чаша кафе, да отворят лаптопа и да видят какво са подготвили за тях звездите днес. Дамите толкова много се влияят от това, че съобразяват с хороскопът си дори пазаруването. За секса не искам да говоря, там съвместимостите между зодиите отдавна са казали тежката си дума. Нежния пол все по-често започват с въпроса “А ти коя зодия си ?”.

Аз съм Овен а вие ?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!