≡ Menu

Кошница с цветя – един оригинален подарък

Понякога случаят е такъв, че просто един букет не е достатъчен. Ако трябва да впечатлите любимата или президента на фирмата има рожден ден, то в такъв случай едно добро решение е кошница с ефектно аранжирани цветя. Кошниците с цветя са с различни размери и декорация, така че стават както за пищни тържества, така и за по-скромни случаи. Ако трябва да се декорира банкетна зала, добра идея е да се поръча доставка на цветя, оформени в кошници, които лесно се разпределят по определените места. Изисканите кошници с цветя изглеждат много стилно във всяка ситуация. Те са подходящи във всеки случай, в който човек се колебае какво да подари.

Първо – самите цветя са красиви, аранжирани с вкус и сами по себе си са чудесен подарък. Второ – кошницата ще служи дълго време след като цветята увехнат. Аранжировката на кошниците е най-разнообразна. Може да се придават различни форми, да се съчетават цветове и в крайна сметка да се получи един наистина впечатляващ подарък. Един чудесен подарък е съчетаване на кошница с цветя с бутилка шампанско. Това е комбинация, която се приема винаги добре и сам по себе си подаръкът е универсален – става за всякакъв тип хора и всякакви случаи.

Това е подарък, който е подходящ както за годишнина на родителите, така и за подарък на колега или приятелско семейство. Съчетанието на кошница, пълна със свежи цветя с интересен подарък подсказва, че сте се постарали да доставите радост. Подходящи допълнения са различни статуетки, сувенири, бонбони и вино, може и друг тип напитки – коняк, ликьори и т.н. За любимата жена може да изберете плюшена играчка, естествено, ако сте сигурни, че ще и допадне или парфюм. В случай, че решите да подарите бижу, то също ще се съчетае чудесно с богато аранжираната кошница с цветя. За приятелско семейство или за родителите повече подхождат практични подаръци, поднесени заедно с цветята, така ще се съчетаят романтиката и практичността.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!