≡ Menu

Качествено обзавеждане за баня

Дойде ли време за ремонт на банята и се започва – сега трябва да се обикаля по магазини за баня, да се търсят плочки, санитарен фаянс, накратко – цялостно обзавеждане за баня или още по-кратко ” един малък ад”. Почти на всеки се е случвало да прави ремонт и съответно цялата дандания с търсенето на плочки за баня и обикалянето на магазините в търсенето на желаното обзавеждане за баня, което впрочем може да бъде колкото приятно, толкова и отчайващо. Причините са съвсем прости – всеки обича да разглежда хубавите неща по магазините за баня, проблемът е, когато трябва да се вземе решение.

Ако търсите качествено обзавеждане за баня, не е задължително да обикаляте по скъпите шоуруми. Може да намерите например първокласни плочки и в някои малък магазин за баня – по-важно е как ще ви обслужат, грандоманщината не винаги значи качество. Най-добре попитайте някои свои приятел, който вече е преминавал през това веднъж и би бил наясно. Добрата референция за някои магазин за обзавеждане за баня би била много по-полезна от всякакви грандиозни реклами на фирми за плочки и друго обзавеждане.

Друга идея е да разгледате директно фирмените сайтове на производители на плочки за баня – дори да ги няма в България, повечето магазини за баня, биха ви съдействали за внос на харесаното от вас обзавеждане било то плочки, санитарен фаянс или пък мебели за баня. Единствения недостатък на такъв тип пазаруване би бил, че това обзавеждане за баня най-вероятно ще бъде по-скъпо от друго, което е на склад в България. Все пак, ако желаете да бъдете оригинални и вашите плочки да ги няма никъде, в абсолютно нито един магазин за баня, това би било работещ вариант.

Ако решите да бъдете пък абсолютни перфекционисти, посетете някое от световните изложения за обзавеждане за баня – това не може да се сравни дори с посещението на 1000 магазина за баня. Всичките сериозни производители на плочки, санитария и въобще всичко свързано с банята ще бъдат там и ще показват новите си колекции. Забележете – например видените от вас например испански плочки за баня, ще се появят по магазините за баня, най-малко след половин година. Не просто ще бъдете в крак с модата, вие ще пътувате заедно с нея!

В случай, че разполагате с ограничен бюджет – опитайте да направите добра сметка на цялостното обзавеждане – най-добре поискайте от някои магазин за баня оферта за плочките. санитарията, смесители, всичко. Важно е добре да си направите сметка, за да не правите след това компромиси – например да си вземете скъпи плочки за баня и некачествени смесителни батерии, важно е всичко да е на ниво.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!