≡ Menu

Кой е най-изгодният вид заем за пенсионери?

Пенсионерите, подобно на други категории хора, които вземат заеми, се интересуват от получаване на кредит при начислена възможно най-малка лихва при заемане на пари. Следователно най-добрият вариант в това отношение е да изтеглят личен или потребителски заем за пенсионери. В допълнение, те се възползват от най-ниския лихвен процент от всички видове заеми, които се предлагат на пазара. Периодът на погасяване и размерът спрямо лихвения процент са доста изгодни за пенсионерите с ниски пенсии.

Освен това настоящите фирми вече не налагат условие тези кредитоискатели да са на възраст до 70-75 г. Все още обаче има редица малки пречки за получаване на такъв заем, като лимит на по-големи сума пари. Изключение са случаите, в които по договора за кредит се представи и друго лице в ролята си на поръчител.

Банковите компании се опитват да покрият възможно най-добрия набор от заеми с изгодна лихва. Небанковите компании имат преднина по отношение на това, че имат право да предлагат заеми на тези, които се ползват от пенсия.

На първо място, небанковите дружества дължат това свое предимство, защото формите на кредитиране на пенсионерите се основават на овърдрафт в карта, което предполага събирането на пенсията по банкова карта и в съответната банка.

Второ, защото при банките все още има възрастова граница и това е доста рестриктивно (65 години). Не на последно място, тъй като стойността на овърдрафта е ограничена до редица пенсии (обикновено еквивалент на 3-6 пенсии). Разбира се, фактът, че размерът на лихвата е приемлив или че не се начисляват такси за администрацията (не на всички банки), са причина тези кредити да представляват интерес за пенсионерите.

В интернет ще намерите многобройни кредити за тази категория от хора, така че е време да кандидатствате за бърз кредит за пенсионери с много бързо одобрение и за всички възрасти и видове пенсии. Открийте в момента най-изгодните възможности за заем за хора, получаващи пенсия и изтеглете заем, който можете да получите при най-добрите лихви!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!