≡ Menu

Колко са популярни сглобяемите къщи?

Преди време никак не бяха нашумели тези сглобяеми къщи, но сега вече всеки почна да говори за тях. Още повече, че те са навсякъде – рекламират ги по телевизията, по радиото, в Интернет и къде ли още не. Още повече, че и много от колегите ми мислят, че ще е по-добре да си вземат една подобна къщика, отколкото да си живеят някъде под наем или да си купят къща или нещо такова.

Пък и самото сглобяване на сглобяеми къщи като че ли никак не е толкова трудно, колкото изглежда. Естествено, най-добре ще е да си вземете професионалисти да ви свършат работата, макар че ако вие имате някакъв опит в областта може и сами да се справите с нещата. Аз лично бих заложил на професионализма, макар че ако запретна ръкави може и да се получи нещо. Но като гледам колко големи и силни конструкции са, може би няма да е най-добрата идея да си правя експерименти.

А и ако си взема сглобяеми къщи, то сигурно ще искам да живея поне годинка там и затова тя трябва да е достатъчно силна за да издържи и на слънце, и на дъжд, и на вятър и на сняг. Колегите ми обаче са изключително надъхани да си вземат нещо подобно, дори смятат няколко души да инвестират и после да си живеят заедно. Смятат да си вземат няколко сглобяеми къщи и да си направят нещо като малка резиденция, където да си живеят и работят заедно.

Трябва да си призная, че тази идея адски много ми допада, но за момента не съм сигурен, че мога да взема едно подобно решение. Пък и честно казано добре си живея тука у нас. Още повече, че почти нищо не знам за сглобяеми къщи и сигурно ще съм малко назад с материала. Все пак ще се радвам ако те наистина го направят, пък кой знае, в бъдеще може и аз да отида и да се нанеса при тях, ако има място.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!