≡ Menu

Подаряване на хранителни добавки като подаръци

Хранителни добавки – те са ценни вещества, с които трябва да сме отговорни и внимателни. Повечето хора, когато чуят за хранителни добавки, си представят бодибилдъри, които поглъщат всевъзможни продукти, за да оформят тела като културисти. Благодарение на информацията от медии и интернет знаем за някои правила за култура на хранене.

Днес вече всеки знае, че билковите хранителни добавки не са лекарства, нито храна. Те са витамини или капсули за здраве и красота, но и ма и други хранителни добавки като подаръци, които представляват синтетични таблетки и прахчета за натрупване на мускулна маса и точно те са вредните хранителни добавки, които не трябва да се купуват дори и като подаръци .

Витамините за поддържане на тонуса от аптечната мрежа, които много хора купуват без да се замислят, не са нещо по-различно от хранителни добавки, с които фитнес маниаците се помпят ежедневно. Когато хората желаят да засилят имунитета, енергията и здравето си, те купуват билкови хранителни добавки, вместо тортени подаръци. Но точно кои хранителни добавки са за вас и за случая?

Има доста ужасяващи случаи за сваляне на килограми не с правилните хранителни добавки, а с капсули, които са довели до много опасни странични действия – хормонални изменения, сърдечни проблеми, липса на сън, мъчително безпокойство, повръщане, бъбречни проблеми, подкожни натрупвания, най-ужасяващите даже са с фатален изход. Затова най-добре е да се консултирате с лекар, в случай че имате здравословни проблеми и искате да вземате хранителни добавки, вместо подаръци от витамини или други медикаменти.

Важно значение за вас има и да сте наясно, че продаваните хранителни добавки са няколко типа – с билков и растителен произход; витамини и минерали; за красота; за културисти и атлети. Витамини и минерали се продават под различна форма и с качество, вариращо от доста добро до съмнително.

Най-добре е да се ориентирате към естествени източници, с етерични масла в състава си, растителни екстракти и др., защото тялото доста се затруднява да преработва синтетичните, които се продават масово в аптечната мрежа или фитнес-сайтовете. Трябва внимателно да четете съдържанието на опаковката на тези хранителни добавки и подаръци.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!